A 11 éves fiamnak szőrösödik a mellkasa mit tegyünk?
A fiam 11 éves és, nemrég vettem észre hogy a mellkasa közepén egy jó tenyérnyi folton szőrösödik ami jól látható fekete szőr(nem pihe). Mit csináljunk vele, hagyjuk nőni?
De félek hogy ez még túl korai.
A fiatok teljesen egészséges, csak korábban lépett be a serdülőlorba, mint általában. Ezzel semmi gond nincs. Szerintem felesleges a bátyjához hasoblítani, mert ők két külön ember, nem ugyanolyanok.
Az pedig remélem nem fordult meg a fejetekben, hogy közöljétek vele, hogy ez nem normális, mert azzal akár komoly lelki gondokat is okozhattok neki!
Lehet, hogy furcsa lesz a számukra, de nem hinném, hogy csúfolják majd éte. Mindenesetre készítsétek fel erre is: ha csúfolják is, akkor ne törődjön velük, nincsen igazuk, mert ez normális.
Sok sikert! :)
Én bioztos vagyok bent hogy ezt a 11 éves kérdezi .
Nem ő az egyetlen aki felnőtt nevében kérdez,mert különben levennék a kérdését a kora miatt .
Ilyen butát egy felnőtt nem kérdezhet,és nem is kérdez.
Itt meg felülnek ennek a válaszolók .
Ha korai lenne ,akkor ki kellene húzkodni ?
Az eszem áll meg,pár válaszon is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!