Ilyen p*nisszel van esélyem?
Van egy "speciális problémám" a p*niszemmel. 17 vagyok; többször is műtötték már más betegségeim miatt, de szerintem nem azért ilyen, mindig is ilyen volt. Nem elég, hogy szerintem kicsi, még görbe is. Vesebeteg vagyok egy vesével (az az egy sem működik teljesen jól), gondolom azért kisebb a p*niszem (és egy átlagos fiútól ezért keskenyebb a vállam), mert a mellékvese amit termeli a férfias jegyekért felelős hormonokat, gondolom nekem ebből kevesebb van a "vesehiány" miatt.
A kérdésem az lenne: ilyen p*nisszel van-e esélyem jól kielégíteni a leendő barátnőmet vagy sem. Lerajzoltam Paint-ben, hogy nagyjából hogyan néz ki a p*niszem. Azt nem tudtam már erre a képre lerajzolni, hogy kissé balra is görbül. Továbbá ha feláll, akkor olyan kemény, hogy kb. mozgatni alig tudom föl-le, szóval teljesen más, mint egy normális p*nisz: kb. 4-5 centit tudom le-föl mozgatni, a nagyobb mozgatás már eléggé fájna, olyan kemény erekció közben...
Kérlek titeket kíméljetek meg a trollkodós, id*óta válaszoktól, nekem ez annál nagyobb probléma, hogy valaki h*lye, értelmetlen válaszokat írogasson. Előre is köszönök minden jó szándékú és segítő választ!
(bocs a sok csillagozott szóért, csak így engedte föltenni a kérdést)
Nincs ezzel probléma. Az, hogy nem tudod mozgatni az se baj, én se tudom.
Nuygi :D
18/f
Azzal nincs baj, ha nem tudod mozgatni, hajlítgatni merevedéskor, ez másnak is ilyen!
Ha merevedéskor kb 11 cm, az már elég lesz később a normális nemi élethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!