Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nekem lehet elvágták a fitymaf...

Nekem lehet elvágták a fitymafékem?

Figyelt kérdés
Még 11 évesen volt fitymaszükülett miatt körülmetélésem.De ahogy nőttem azt vettem észre hogy ha feláll akkor a fityma hátracsúszik,mint amikor az ember lehúzza.Nos és hamarosan lehet lesz alkalom az első szexhez és nem tudom eldönteni hogy van-e fitymafékem vagy azt is elvágták.Van a fitymámon egy rész ami olyan mintha a fitymafék lenne,de gondolom ha lenne fitymafékem akkor nem csúszna hátra,mert ha feláll hátracsúszik,de van hogy lankadt állapotban is.19 vagyok,és bocsi ha kicsit hülyén fogalmaztam,csak nem tudom eldönteni hogy most van vagy nincs.
2015. júl. 5. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a körülmetélésnél meghagyták a fékedet. Ettől még normális, hogy merevedéskor hátracsúszik. A fék csak akkor akadályozza a fityma hátracsúszását vagy hátrahúzását, ha rövid.
2015. júl. 5. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Ez egyszerű rátekintéssel eldönthető.
2015. júl. 5. 11:48
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Ha körbe metéltek akkor ott fék nincsen .Ezt mindig eltávolítják akkor .
2015. júl. 5. 19:00
 4/4 anonim ***** válasza:

A fitymaféket nem mindig távolítják el körülmetélésnél.

Merevedéskor nem a fitymafék szokta megakadályozni az automatikus hátracsúszást, hanem a fityma rugalmas vége (amit a kérdezőnél eltávolítottak) és a fityma hossza.

Egyébként szuper, hogy meghagyták neked amennyire lehetett a fitymádat.

2015. júl. 6. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!