A péniszemen furcsa "pöttyök" 16/F?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Eddig féltem bárhol és bárkitől is megkérdezni nem emlékszem mióta, szerintem az első smárolásom előtt is nézegettem és ilyen kisebb pöttyök vannak a péniszem alján, olyan mintha ott szőr nőtt volna vagy nem tudom. koromhoz képest szerencsére/szerencsétlenségemre kinek mi, rengeteg tényleg rengeteg lánnyal voltam. ez lehet valami betegség vagy micsoda? egyszer vagy kétszer viszketett kb a 6 év alatt de az lehet csak azért, mert ráparáztam. nem is undorító meg semmi nem is pottyok inkább ilyen nagyon kicsi pattanások vagy valami.. beteg lehetek?2015. júl. 2. 20:06
1/7 anonim válasza:
Szerintem fordyce pöttyök lehetnek. Guglizz rá!
Ha olyannak találod nincs ok aggodalomra. Ártalmatlanok.
2/7 A kérdező kommentje:
Uhh basszus, nagyon koszonom. tuti nem artalmasak?
2015. júl. 2. 20:11
3/7 anonim válasza:
Ha olyan mint amit írnak róla illetve gondolom képet is láttál róla, akkor tényleg nincs ok az aggodalomra. Ártalmatlan. Nagyon sok fiúnak ilyen. Olyan soknak, hogy már mondhatjuk. "Ilyennek kell lenni"
4/7 anonim válasza:
Nem ártalmasak,ha pedig zavarnak le tudják szedni őket.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mind a kettőtöknek. Nem zavarnak. Tényleg köszönöm nagyon sokat aggódtam :D
2015. júl. 2. 21:18
6/7 anonim válasza:
nagyon aggódhattál, ha 6 évig nem mutattad senkinek.
és bár valószinű hogy akkor tényleg semmi koros mert 10 évesen honnan szedted volna,,
viszont csak gratulálni tudok a felelősségteljes viselkedésedhez ha tudtad hogy van bajod de azt fertőző e vagy egyáltalán micsoda, ennek ellenére "rengeteg lánnyal voltál"...
7/7 anonim válasza:
igen az fordyce folt,pötty,sok férfinak van,az nem betegség,csak esztétikai hiba
Akit nagyon zavar az sajnos csak lézerrel tudja majd eltűntetni később.De mondom nem betegség.Sokaknak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!