Mivel érdemes borotválni a fanszőrzetet?
Figyelt kérdés
Mi a különbség a szákáll, hajnyírő és a testszőrnyíró között illetve melyik a jobb erre a célra?
Tudtok ajánlani konkrét készülékeket? mindenképpen vízállót keresek.
Eddig ezeket találtam:
2015. júl. 2. 12:51
3/11 anonim válasza:
Mindegyik link jó, de egy olcsóbb is. ..
4/11 A kérdező kommentje:
borotvával nem akarom, mert könnyű belevágni, és nem is akarom csupaszra
2015. júl. 2. 22:51
5/11 anonim válasza:
Fűnyíró, láncfűrész, hegesztőpisztoly...
6/11 anonim válasza:
A fanszőrzetet nem érdemes borotválni,mert másnapra a szőrzet eleve elkezd kinőni ismét,szúrhat és a szőrtüsző is begyulladhat,kicsi pattanások keletkezhetnek,ráadásul férfiatlan látvány a csupasz pénisz,elég gáz.
Ha sok és dús a szőrzeted akkor bőven elég ha csak jó rövidre vágod ollóval a fanszőrzeted.
7/11 anonim válasza:
A borotva is jo, de nekem érzékeny a borom es utana nagyon csúnyán kipattog a borom. Ezért én vettem egy legegyszerűbb hajvagot es azzal vágom. Nem teljesen csupasz,de nem is őserdő. Olyan mint az arcomon a ket-harom napos borotva. Ez jo mert egyaltalan nem szur es kenyelmes. Emellett mindig tiszta, panasz nem volt ra soha. De azert figuelj oda ,hogy a penisz eggyes hajlatain sima borotvat kell hasznalnod,hogy teljeden rendbe legyel (a borotva a legolcsobb is lehet)
8/11 anonim válasza:
*ket-harom napos borosta
22 eves fiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!