A parom helytelenul mosakszik alul. Hogyan mondjam meg neki hogy ne bantsam meg?
Nem nagyon értek ehhez, de az nekem kicsit durva hogy nem tud mosakodni. Azért szerintem ez alap. Bármennyire is szeretnék valakit, én elöbb utobb ez miatt elég szépen kiábrándulnék belöle. Bár nekem kedvem se lenne cumizni ha irto büdös valaki lent..fuj
21l
Mindenképp add a tudtára hogy ez nem jó amit csinál. Mert egyrészről te is kaphatsz fertőzést tőle, másrészről tényleg baromi gusztustalan. Szerintem simán elképzelhető hogy tényleg nem tudja hogyan kell rendesen megmosni.
Mi simán meg szoktuk mondani egymásnak ha nincs jó illat odalent. Meg lehet ezt beszélni úgy is hogy ne sértődjön meg a másik. :)
26/F
Hát teljesen szagtalan sose lesz, nem is lenne normális. Persze ha kifejezetten büdös, az más téma. :D
Egyszerűbb, ha kezedbe veszed az irányítást, amikor együtt fürdötök. Egyébként nem lehet, hogy csak akkor mismásolja el, amikor vele vagy? Az ember hajlamos zavarba jönni ilyen hülyeségektől és azon agyalni, hogy "te jó ég, csak nem moshatom meg a segglyukam előtte, meg mit szólna, ha elkezdeném rángatni a brét is, hogy megmossam, lehet azt hinné, perverzkedek..."
Egy jó kapcsolatban szerintem meg nem gond az ilyesmit megbeszélni. Persze ne ess neki hogy "Józsi, büdös vagy, hánynom kell tőled" de kulturált vagy akár vicces stílusban nyugodtan lehet.
Metéld körül amíg alszik !
Nekem is volt egy csajom, 4 naponta fürdött. Aztán csodálkozott, hogy nem nyaltam ki olyan büdi volt, meg valahogy nem is kerestem utána a társaságát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!