Mit tegyek? A péniszemen nem lehet hátra húszni a bőrt.
Egy cseppetsem.ha lehet a szülőket ne vonjuk bele.
Az osztálytársaimnak már fel lehet huzni a bőrt 12\f
Először a házihoz. Lehet h o is tud segíteni, ha nem azt mondja majd b hova menj :)
1# voltam
Mivel még csak 12 éves vagy a szülői beleegyezésre még a vizsgálthoz is szükség lesz. 14 évesen már mehetnél egyedül orvoshoz de addig ne várj. Minél később csinálják meg annál rosszabb. Három dolog miatt lehet az, hogy nem jön föl a bőr.
1, Sejtes letapadás, bár az már egy kicsit késő lenne. Azt 7-8 éves korra, ha a szülők és a háziorvos odafigyel, megoldják. Lehet viszont, hogy neked senki nem nézte meg még.
2, Rövid fék. Ezt egy pici vágással megoldják. De szerintem nem ez okozza.
3, Fitymaszűkület. Szerintem ez az ok.
Elég komoly fitymaszűkületed lehet.Sejtem,hogy a szüleiddel nem tudod ezt megbeszélni.Pedig nem ártana.
Minél előbb urológushoz kell fordulni vele.
Szia!
Emlékszem régebben nekem is volt ilyesfajta problémám kb a te korodban
Miután észrevettem olyan 2-3 hét után megoldódott azzal, hogy minden este a kádban kicsit lejjebb húztam. Kicsit fájt, de nem annyira
Nem biztos, hogy neked ezzel megoldódik, mert nekem rövid fitymafékem volt, neked nem tudom mid van, de próbáld ki ha gondolod.
Ha nem oldódik meg mindenképpen fordulj szüleidhez, majd orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!