Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek? A péniszemen nem...

Mit tegyek? A péniszemen nem lehet hátra húszni a bőrt.

Figyelt kérdés

Egy cseppetsem.ha lehet a szülőket ne vonjuk bele.

Az osztálytársaimnak már fel lehet huzni a bőrt 12\f

2015. jún. 30. 22:55
1 2
 1/13 anonim válasza:
Hát tesó... :/ ne ijedj meg de lehet fel kéne keresni az orvost. :/ várd meg s többi választ is
2015. jún. 30. 22:57
 2/13 anonim ***** válasza:
gyakrabban huzogasd. ha nem segít akkor doki.
2015. jún. 30. 22:58
 3/13 A kérdező kommentje:
Milyen dokihoz jell fordulni???
2015. jún. 30. 22:58
 4/13 anonim válasza:

Először a házihoz. Lehet h o is tud segíteni, ha nem azt mondja majd b hova menj :)

1# voltam

2015. jún. 30. 23:00
 5/13 anonim válasza:
Szüleidnek szólj, később károd is származhat belőle. Nem gáz nyugi, de ez tényleg fontos. :)
2015. jún. 30. 23:01
 6/13 anonim válasza:
Ha igaz a szüleid a hibásak ha még nem vették észre , téged ki nevel? Tudod ennek 3 éves korra ki kell derülni .
2015. jún. 30. 23:11
 7/13 anonim ***** válasza:

Mivel még csak 12 éves vagy a szülői beleegyezésre még a vizsgálthoz is szükség lesz. 14 évesen már mehetnél egyedül orvoshoz de addig ne várj. Minél később csinálják meg annál rosszabb. Három dolog miatt lehet az, hogy nem jön föl a bőr.

1, Sejtes letapadás, bár az már egy kicsit késő lenne. Azt 7-8 éves korra, ha a szülők és a háziorvos odafigyel, megoldják. Lehet viszont, hogy neked senki nem nézte meg még.

2, Rövid fék. Ezt egy pici vágással megoldják. De szerintem nem ez okozza.

3, Fitymaszűkület. Szerintem ez az ok.

2015. jún. 30. 23:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Elég komoly fitymaszűkületed lehet.Sejtem,hogy a szüleiddel nem tudod ezt megbeszélni.Pedig nem ártana.

Minél előbb urológushoz kell fordulni vele.

2015. jún. 30. 23:24
 9/13 anonim válasza:
Hát....eggyik ismerősömmel is ez volt. A háziorvos tutommal annyit mondott neki hogy azért van mert nem húzta fel a péniszén a bőrt napi egyszer (ezt már a kisbabáknál is kell).És neki sajnos felkellett tépni a bőrt. szóval szerintem is doki.
2015. júl. 1. 00:42
 10/13 anonim válasza:

Szia!

Emlékszem régebben nekem is volt ilyesfajta problémám kb a te korodban

Miután észrevettem olyan 2-3 hét után megoldódott azzal, hogy minden este a kádban kicsit lejjebb húztam. Kicsit fájt, de nem annyira

Nem biztos, hogy neked ezzel megoldódik, mert nekem rövid fitymafékem volt, neked nem tudom mid van, de próbáld ki ha gondolod.

Ha nem oldódik meg mindenképpen fordulj szüleidhez, majd orvoshoz

2015. júl. 1. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!