A testvérem nem tud az utcán vagy ismerősnél vizelni. Ez normális?
Figyelt kérdés
Ha többórás útra megyünk akkor is keresztbetett lábbal figyeli az ablakból hogy én hogyan könnyítek magamon egy fa mellett. Ha vendégségben vagyunk annyira nem akar vizelni hogy már sír annyira fáj neki. De ha pelus van rajta autóúton vagy vendégségben abba sem sikerül neki.2010. márc. 2. 14:08
11/20 anonim válasza:
5évesen első osztályos? én sem voltam évvesztes,de már hat voltam.
Háziorvos mit mond?
12/20 A kérdező kommentje:
A háziorvos nem mond semmi rendellenesset.
2010. márc. 2. 14:54
13/20 anonim válasza:
Majdnem biztos,hogy lelki eredetű(nekem is volt ilyen,csak később)Nem lehet valahogy játékosan rábírni?Mondjuk a többórás úton jól bemenni az erdőbe(hátha szégyenlős)vendégségben vele menni és megvárni az ajtó előtt,vagy akár bent)Valahogy el kellene érni,hogy lássa,ez mennyire normális.Te vagy a legmegfelelőbb segítő,mert benned megbízik.
14/20 anonim válasza:
Én kakilni nem tudok csak otthon,legfeljebb mamánál,ha úgy van.
Sehol máshol.
15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm 15:05-ös. Kibróbáltam. Bementem vele mélyre az erdőbe amikor Erdélybe mentünk és már annyira nem bírta hogy odaállt egy fa mellé és sikerült neki.Akkor érezte hogy milyen jó érzés azóta már autóúton még szól is. De vendégségben még mindig nem mer.
2010. márc. 3. 15:25
17/20 anonim válasza:
A testvérem mások előtt nem tud pisilni WC-ben, mert zavarja, hogy megláthatják és már most nehezebben tudja megindítani a vizelet ürítését ilyen szituációban prosztatagondok miatt.
18/20 anonim válasza:
Nekem a körülmetélésem miatt volt hasonló problémám, amíg gyerek/fiatal voltam, mert szégyelltem. Mert csúnya
De ma már nem érdekel, ha valaki nézeget, amikor épp hugyozok, hát akkor büntesse magát a látvánnyal, ha neki ez jó, legalább látja, milyen gáz dolog a körülmetélés
19/20 anonim válasza:
Ha már nagyon nagy hangzavar van, akkor én sem tudok pisilni, ha vendégségben vagyok, akkor se tudok pisilni, de például utcai wc-be, kollégiumba, iskolába meg lazán tudok...
20/20 anonim válasza:
nekem is van ilyen ismerősöm aki csak otthon..
tuti nem is kell neki eléggé, rájönne egy jó intenzív hasmenés nemigen gondolkozna h mikor ér haza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!