ÜDV Mindenki! Pénteken átestem 1 fityma eltávolító ( Körülmetélés) műtéten?
Bunkó volt a doki,elcsalt tőled egy lidokaint,mert kellett neki a magánrendelésén .
Sok fiúval beszélgettem már arról,hogy zajlott a műtét,de ilyenről egy sem írt.Olyan volt ,(18ves) hogy varratszedésnél nagyon szemetül járt el vele ,hosszú percekig feküdt a műtő asztalon mesztelen ,még csak leteritve sem volt ,más kórházi dolgozók jöttek mentek el mellette .A varratkiszedés borzalmas volt számára .
Még csak egy lidokain spével sem fújták le .A végén már úgy üvöltöttem ,írja ,hogy átjött a másik rendelőből a doki ,és kérdezte mi van itt ? Már ott tartottam ,itt hagyom . Talán az volt a baj ,hogy egy vasat sem adtam neki ,gondoltam utólag .
Hány éves vagy ?
Ilyenről én is olvastam már,bár a műtét vége fele szoktak beszámolni a varrásnál fájdalomról,hogy azt már érzik.
Bevallom én ellenzem a metélést,csak ha nincs más mód,olyan súlyos a fitymaszűkület fogadom csak el,és sokszor el lehetett volna kerülni a metélést csak nem néztek annak utána alaposan.
Jobbulást és részvétem.
Remélem nem sietted el a döntésedet!
Utolsó!
Te totál felelőtlen voltál,hiszen az orvos a te esetedben krémet javasolt elsőre,te meg kêpes voltál lecsonkoltatni.
Agyad az semmi,más örülne ha elkerülheti a műtétet.Az már nem nő vissza,a sexben meg nem kis szerepe van.Ha olvasgattál volna sok metélt csak segédlettel sikosítóval képes sexre,masztira,mert száraz.Hát elêg gáz.
Más ha nincs más mód,annyira súlyos az eset,de ahol nem,az felelőtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!