Miért gyötör évek óta állandó fáradtság? A többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok 24 éves srác vagyok. Mostanában egyre jobban zavar, hogy pihenéstől, ételtől, valamint munkától függetlenül folyton fáradt vagyok. Munka közben sokszor majd össze esek, utána meg elmegyek futni, és egyáltalán nem vagyok fáradt. Ha szabadnapom is van akkor is sokszor majd össze esek, elég jó fizikumom van, 76 kiló vagyok 178 cm, majdnem mondhatni, hogy teljesen sportos kinézetű. Kávét iszok, tejtermékeket, zöldségeket, gyümölcsöket is fogyasztok. Nem tudom mi lehet az oka a folytonos fáradtságomnak, ha orvost kérdezek elküldenek azzal, hogy mindenki szokott fáradt lenni, én viszont úgy érzem folyton az vagyok. A válaszokat előre is köszönöm.2015. jún. 12. 00:37
1/6 anonim válasza:
Mondjuk feküdj le időben és háromnegyed egykor ne a gép előtt ülj. Persze bagoly mondja, mert most én is fenn vagyok, de most nem rólam van szó. Viccen kívűl, a rendszeresség nagyon fontos. Minden nap próbálj meg kb ugyanakkor lefeküdni és ugyanakkor felkelni. Magamon is észrevettem, hogy hiába alszom akár 10 órát is éjjel 2-től délig, nem vagyok kipihent. Az ember azért alapvetően mégiscsak nappali lény, az éjszaka való alvásra.
2/6 anonim válasza:
Alvasra figyelj oda,mozgasra is. Ha kell a gyumolcsok es zoldsegek melle szehdj d meg c vitamint
3/6 anonim válasza:
Változtass az étkezéseden, hagyd el a tejet,fontold meg a kávét. (egy időre)
Kevés vizet iszol.
Vas- D vitamin-hiányod lehet.
Pajzsmirigy, ill. mellékvese problémád lehet.
Nagyon stresszeled magad.
Lisztérzékeny lehetsz.
C7 nyakcsigolya problémád lehet.
4/6 anonim válasza:
Nem ártana egy vérvételt csináltatni. A magas koleszterin szint okozhat hasonló tüneteket. Ha a futás után egyáltalán nem vagy fáradt, ez szerintem ilyen dologra utal.
5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm az eddigi válaszokat is, este munka után szoktam kimenni még futni, legtöbbször egyáltalán nem érzem magam fáradtnak a futás közben, amit furcsállok, mert napközben meg úgy érzem, magam, mintha teljesen le lennék amortizálódva.
2015. jún. 12. 22:33
6/6 anonim válasza:
Ha komoly fizikai munka közben, például futás közben felfrissülsz, és éppen akkor nem érzed magad fáradtnak, akkor ezt feltétlenül említsd meg a dokinak, amikor legközelebb elmész.
Valakinek nincs a környezetedben vérnyomás mérője?
Meg kellene mérni, mert mintha alacsony lenne a vérnyomásod.
A vérképed rendben van?
Ne hagyd magad az orvosnál lerázni, én is voltam régebben ebben a helyzetben, hogy néha elaludtam a munkahelyemen, mert leesett a vérnyomásom... borzasztó kellemetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!