A barátomnak fitymaszűkülete van. Hogy kell szex közben bánni vele? Mire kell figyelnem?
Figyelt kérdés
2015. jún. 5. 21:00
1/8 anonim válasza:
Erre 1 megoldás van, a megszüntetése .Te talán érzed mikor fáj neki .
3/8 anonim válasza:
Először urológushoz kellene fordulnia! Amíg nincs megoldva a fitymaszűkülete, ne szexeljetek, mert fájdalmat vagy sérülést is okozhatsz neki!
4/8 anonim válasza:
Nekem is fitymaszükületem van,és egyáltalán nem fáj ha erősebben huzomgatom sem.(Mondjuk én még nem szexeltem)Szerintem szex közben nem éri a fitymát olyan nagy húzóerő..(síkos a környezet).
5/8 anonim válasza:
Hát pedig fájni fog, tapasztalat. Kezeddel azért más a dolog, jobban kontrollálható, hogy meddig húzod.
6/8 MDlee válasza:
Attól is függ, hogy mennyire van szűkülete. Nem biztos, hogy muszáj orvoshoz vinni. Meg kell kérdezni, hogy menyire fáj neki az aktus közben, és aztán eldöntitek mi legyen.
7/8 anonim válasza:
Milyen mértékű fitymaszűkülete van?
Ernyedten és merev állapotban a péniszről mennyire lehet a fitymát hátrahúzni?
A sexet felejtsétek el egyenlőre!
Ha erenyedten simán hátra tudja a fitymáját húzni,mereven félig akkor meleg vízben próbálja meg a fitymáját tornáztatni,hátrahúzogatni pár hét alatt is javulást eredményezhet.
De legjobb lenne ha urológushoz menne el vele.
8/8 anonim válasza:
Kèrdezd meg tõle,fáj neki? Vagy szègyenled feltenni a kèrdèst?
Nekem lankadt állapotban sem jön hátra a bõr(csak 1-2mm t) ès nem fájt soha huzogatásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!