Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szúr a köldökömnél ha kihúzom...

Szúr a köldökömnél ha kihúzom magam vagy hátradőlök. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Egy ehte kb volt mikor reggel hírtelen úgy éreztem fel vagyok puffadva. 2x volt ilyen velem reggel, de pár perc után böfögésekkel elmúlt.

Délután voltam kint kicsit edzeni és nagysúllyal ültem fel egy párszor. Aztán pár órája szúrós fájdalmat érzek ha hátradőlök vagy kihúzom magam. Olyan mintha szakadna valami vagy nagyon feszűlne. Megha a jobb alhasamnál megnypmpm kicsit érzékeny.

Olvastam ez lehet vakbélgyulladás is. De a többi tünet mégnem jelentkezett, gondolok itt: étvágytalanságra, lázra, hányingerre esetleg hányásra, fáradtságra.

Aggódnom kéne vagy csak megerőltetés miatt volt? (húzódzkodás is volt és ott éreztem hogy a hasfalam is bedurran)

megnyomkodtam óvatosan és nem vettem észre, nem éreztem olyat mintha sérv lenne.

F/19

2015. máj. 23. 23:18
 1/4 A kérdező kommentje:
Ha nem múlik el mennyi idő után érdemes megvizsgáltatni magam?
2015. máj. 23. 23:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja és székletemnél sem találtam eltérőt, gondolok itt arra, hogy nincs székrekedésem, tök normális minden.
2015. máj. 23. 23:22
 3/4 anonim válasza:
Ha nem tudsz kitapintani buborékszerű dudort/dudorokat, akkor nem lehet gond, ha véletlen észreveszel ilyen dudort, akkor bizony sérved van.. Én már több éve bajlódok azzal, hogy időnként nagyon fáj a hasfalam a köldököm körül, de ha megnyomkodom, elmúlik. Nekem azt mondta az orvosom, hogy a hasizmom középső része gyenge, és ha megerőltetem, vagy esetleg túlságosan tele vannak a beleim, akkor érzek fájdalmat. Én is sokat edzettem vele, amíg fáj, addig felejtsd el a hasazást, mert lehet, hogy csak megerőltetted, de ha időnként visszatér, hagyd a súlyzós hasazást, ha szabályosan csinálod súly nélkül, és sok különböző gyakorlatot csinálsz, hamar beerősödik a hasizom középső része is (persze, csak ha neked is ilyen gondod van.. )
2015. jún. 29. 13:25
 4/4 anonim válasza:
A vakbél nem a köldököd körül van, hanem szinte teljesen oldalt, az nem lehet :)
2015. jún. 29. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!