Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Spricc! :S Valami gáz van?

Spricc! :S Valami gáz van?

Figyelt kérdés
Sziasztok az a problémám h amikor elmegyek s jön a g.ci van h csak kifolyik nem olyan erőteljesen jön ki! De van amikor meg ki lő! A kérésem az h nagy bajom van ha nem olyan intenzitással távozik??
2010. febr. 25. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem gond, nekem is mindig máshogy lő ki. Ha sokat tartod vissza kilövöd a falat is vele.
2010. febr. 25. 14:27
 2/5 anonim válasza:

ööö...igen ez egy jó kérdés.

Amikor még meg volt a barátnőm és sexeltünk akkor nekem is majdnem olyan volt hogy majdnem átlőtte a falat de már régóta nincs és nekem is olyan hogy inkább kifolyik...

Erre a legalapvetőbb válasz szerintem az hogy attól függ mekkora a vágy benned. :D

2010. febr. 25. 18:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzeh h már egy jó ideje nem voltam csajjal és általában a jobb kéz marad:D és általábban akkor lő ki ha 3-4 napig nem csinálom ha egymás után két nap vagy egy napos kihagyással akkor csak kisebbet lö tehát kb 1cm-t vagy sak kifolyik!:S
2010. febr. 25. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Ettől nem kell tartanod. Ne várd el mindig azt, hogy egyforma spricc-cel távozik az ondó a cerkád hegyéből! Kben is ezt befolyásolja számos tényező, elsősorban azonban a nemi kielégületlenség, annak kapcsán pluszban az ondó- és spermakészletek (tartalékok) mennyisége, és az általad ivással bevitt folyadék. Ha ugyanis hidratálod magad (iszol), úgy nagyobb valószínűséggel válik ki a víz a szervezetedben ami egyébként eljut a prosztatához és az ondóhólyaghoz, és a spermád állaga folyósabb lesz. Ha a kiveréskor sikerül magadat teljes mértékben felspnnolni (tehát nem rutinmozgatással, hanem vmivel (akár segédeszközzel/-eszközökkel) felturbózni,... úgy nagyobb vszséggel fog hatalmasabb erővel feltörni, majd kilövellni az ondód.

Csak erre figyelj! :)

Üdv: EE

2010. febr. 26. 05:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Oks! Köszi a válaszokat!:D
2010. febr. 26. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!