Az baj hogy a farkam alapbol 4-5 centi felallva pedig 14-15 cm?
Figyelt kérdés
Elegge sok a meretkulonbseg!2015. máj. 20. 18:52
1/8 anonim válasza:
Nem. Miért lenne baj? Neked "vérpéniszed" van.
2/8 A kérdező kommentje:
Egyebként 14 eves vagyok!
2015. máj. 20. 18:53
3/8 A kérdező kommentje:
Es az mit jelent?
2015. máj. 20. 18:54
4/8 anonim válasza:
Teljesen normális, vannak férfiak akiknek egészen kicsi lankadtan, másoknak pedig ugyanakkora (szinte) lankadt és merev állapotban, te az első csoportba tartozol, Magyarországon ez a gyakoribb egyébként.
5/8 anonim válasza:
A "vérpénisz" merevedéskor a többszörösére is megnőhet, a "húspénisz" pedig alapállapotban is nagyobb, és kevesebbet nő, inkább csak vastagszik merevedéskor.
6/8 anonim válasza:
Én 18 éves vagyok nekem állva 10 cm
7/8 anonim válasza:
A legtöbb fiúé,férfié pont ilyen és ekkora ,mint a tiéd .
8/8 anonim válasza:
Nem baj,vérpéniszed van,ernyedten pici,de ha feláll többszörösére nő.
Abban tud kellemetlen lenni hogy vannak olyan helyzetek amikor más előtt kell átöltözni(uszoda,koleszos zuhanyzó,tábor stb),levetkőzni és olyankor ciki hogy picike ernyedten,aztán a cikizés előfordulhat.
De ahogy te se tudtad hogy vérpéniszed van,ilyenkor be lehet szólni mi van ennyire sötét van,nem hallottál mêg a vérpéniszről...
Húspénisz meg az amikor ernyedten js nagy,mutatos a nemiszerv pl 9-12 cm akár(felnőtteknêl is),de ha felàll pár cm-t nő csak pl.15-16 cm lesz.Ez a gyakoribb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!