Nőhet e még a péniszem?
Mi az, hogy alacsony? Ez is relatív. 190cm esek közt én is az vagyok a 175 centimmel.
Én 16 évesen kb 168 centi magas voltam, a péniszem meg maradt akkora, amekkora akkor volt. Bíztam 1-2 centiben még én is, de hát nem jött, úgyhogy meg kellett szoknom. Mondjuk nincs baj a mérettel, átlagos. Viszont így nem látok nagy összefüggést a magasság növekedés és a méret közt.
De nyugi, még nőhet...
Pedig tini korban a magasság és pénisz méret közôtt van összefüggés főleg ha 12-16 éves korosztájről beszêlünk.
Egy átlag magas (Átlag 12 éves 155-160 cm,átlag 13 éves 163-166 cm)12-13 éves már szőrösödik,13 évesen simán spermája is van.
Akik 13-15 évesen nagyon alacsonyak azok akár évekkel később kezdenek el szőrösödni,később lesz spermájuk és a kortársaikhoz képest a péniszük is kisebb sokszor és csak 16 éves koruk után kezdenek el igazán serdülni.
Itt is írtnegy 15 éves 155 cm magas srác,akinek mereven 9,5 cm volt a pénisze,se szőre,se spermája nem volt még.Későnérő volt.
Most egy 155 cm magas 15 éves aki első ránêzésre is 11 évesnek tűnik testi fejlettségen mádképp néz ki mint egy 180 cm magas.
A 13 cm meg nem is olyan kicsi.Egy 180-190 cm magas férfinêl kicsinek tűnik,de egy 170 cm magasnál meg nem,mert az ő magasságához arányos ez a méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!