Szőrtelenítsek a lábamon?
Sziasztok! Néhány éve levagtam ollóval a labszoromet. Akkor még alig voltam 10 eves, es nem tudtam, hogy ez mivel jar. Most hosszu es fekete, es egyaltalan nem egyenletes az eloszlasa. A kerdesem az lenne, ha kigyantaztatnam, akkor hogyan none vissza, es mikorra? Ha most nyar elejen megcsinalom, akkor nyar vegere higyan fog kinezni? Egyaltalan szep latvany lesz-e az elso honapokban? Utana hkgyan fog visszanoni?
15/F
szia!
Én az elején borotváltam, aztán 16-17 éves koromban elkezdtem epillálni.
Azt kb 3-4 hetente kell, nekem bejött, ritkásabb sokkal és már nem is fáj. :)
Ahogy már írták, ez ilyen. A gyanta, úgy tudom, fáj, eszembe se jutna. Borotva, epilátor, amelyik tetszik. Elsőre borotva, mert hosszú szőrre rámenni epilátorral, az se kellemes. Pár hetente ismételhető és akkor nem lesz vészes. Valahány hét kell a szőrtüszőknek, hogy regenerálódjanak, de úgysem egyszerre fognak kinőni a szőrök, így időnként nem árt ismételni.
Ha pedig nem akarod, hogy teljesen szőrtelen legyen, akkor is epilátorral átszaladni rajta a jobb, az kiszed valamennyit, de marad is. Ezt a karomon csinálom, mert milyen már a csupasz kar, nekem természetellenes kissé. De nekem ott nem erős a szőr, csak barna és sűrű.
Állítólag a szőrszálak kitépése ritkítja a szőrt, de ez nagyon lassú folyamat, nem olyan jelentős. Hacsak nem szerencsés fajta valaki.
Igazából én nem aggódom attól, hogy visszano, sőt, igazából szeretném is.
csak azt szeretném elerni , hogy egyformán legyen szőrös mindenhol
Ne hogy leborotváld már,rettentően férfiatlannak nézne ki a csupasz lábad.Be is szólnának.Felejtsd el a szőrtelenítést.
Máshol se akarj csupaszítani,a dálónál se majd,ha sok csak jő rövidre kell vágni,de nem csupaszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!