14 éves vagyok és meg csak most elsőnek próbaltam a makkomról lehúzni a bőrt és sikerült is de nehéz volt visszahúzni? Ez baj vagy ha még többször fogom próbálni fog sikerülni?
Valóban akkor eddig hogyan mostad meg a nemiszerved?
Már 5 éves kisgyerekek probálják egyedül mosni a kis kukkerjukat,amíg meg nagyon kicsik a szülők teszik ezt meg.
Meleg vízben ezentúl minden este mosd meg rendesen a nemiszerved,húzd a makk mögé a fitymád és mosd meg jól a makkod.És minden este pár percig a vízben kezd óvatosan a fitymád hátrahúzkodni és akkor majd több alkalom után sokall könnyebben fog menni.
Eddig jó, csak így tovább.
Kár, hogy a szüleid nem mondták el neked, hogy odabenn is meg kell mosni – de most már tudod. Ahogy páran fölöttem is mondták, fürdéskor húzd hátra, mosd meg (vízzel; ha szappant vagy tusfürdőt használsz akkor öblítsd ki jól!).
Szia.
Sztem ez jo h irtal ide megtudod h mi van ilyenkor.
1 barátaoddal vagy csaladod ffi tagjaival akiben megbízol 100% ban.
Ezekről is lehet nyugodtan beszélgetni.
Elég furi h még nem beszéltek szüleid ezekről mar egy 14 éves nagyfiúval.
Éppen ideje lenne.
Ha faj egy dokinak is mond el.
Ha nem akkor meg
egyébként 1 éven belül felgyorsul ez meglátod simán megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!