Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ginekomasztiám lehetséges...

Ginekomasztiám lehetséges pajzsmirigyproblémák miatt?

Figyelt kérdés

Jelenleg alulmüködik a pajzsmirigyem és nem tudom eldönteni hogy szimplán zsír vagy ginekomasztiám miatt nagyobbak a melleim:

Egy régebbi kép, mikor tényleg felszedtem jó sok kilót:

[link]

Ez pedig kb 1-2 hónapos, edzettebb:

[link]

[link]

[link]

2015. máj. 4. 13:00
 1/3 anonim válasza:
Valami hasonlóba vagyok én is. Már elmúltam 18, de nagyon éretlen vagyok még. Ha edzek, utána tök jól nézek ki már, le is adtam nagyon sokat, kockásodom, stb, de a mellem nem az igazi, főleg másnap, amikor nincs befeszülve, stb.
2015. máj. 5. 19:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Közben javasolta egy endokrinológus hogy ez lehet nem is ez, hanem lehet ennek hormonális oka is, ami könnyen visszahúzodhat, ugyanis mellékhatása az emlőmegnagyobbodás a Prolaktin szint megemelkedésének is.

Ez még ingerültségeket, lila foltokat, fáradtságot, vagy karikás szemeket is okozhat, esetleg fogyásra való lehetetlenséget is.

Én pajzsmirigy elulmüködéses vagyok, aminek ez lehet a mellékhatása, de mivel az első már vérből meg lett állapítva, így napokban megyek orvoshoz, hogy megmérjék a Prolaktin-t is.

(lábamon vannak lila foltok, és a szemem is karikás, szóval így nekem megmagyarázná ez a dolgokat.)

2015. máj. 5. 20:19
 3/3 Máté36 válasza:
Ez simán gino sajnos. A magas prolaktin szint önmagában nem vezet ginohoz, csak ha alacsony progeszteronnal -> magas ösztradiol szinttel párosul. Akit érdekel, tudok segíteni kevésbé előre haladott betegségben természetes úton, előrehaladottaknál a 4-800e.ft.os plasztika helyett olcsóbb megoldásban. Privátban.
2016. ápr. 22. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!