13 évesen 157cm az közepes/alacsony/magas kategóriába sorolható?
Figyelt kérdés
tudom volt már ilyesmi de érdekelne2010. febr. 22. 20:18
11/15 anonim válasza:
2. vagyok [a 13 éves]
Jajj, látszik, hogy lány vagyok [a lányok nem figyelnek az apró részletekre, állítólag], én is azt hittem lány vagy :D
Na és mivel, hogy a fiúk később fejlődnek, szerintem egész normális a magasságod :)
12/15 anonim válasza:
12/162 F
Szerintem olyan közepes,de mindneki más ütemben fejlődik.
13/15 anonim válasza:
Én 12éves és 165cm vagyok sztem te átlag közép vagy :D
14/15 anonim válasza:
közepesen alacsony vagy,de bőven van időd bele jönni a növésbe.Nézd meg kb. mekkorra apukád magassága illetve ha csaj vagy anyudé,ha fiú vagy akkor apukádét öröklöd valószinűleg pár cm-vel túl fogod nőni.Szóval így kb. tudni fogod milyen magasra fogsz nőni.
15/15 anonim válasza:
ja és még annyit hogy nyugi nőni fogsz,rájöttem fiú vagy,szóval apukád magasságát nézd minta kép.Ja és egyéb fejlődéssel is lemaradhatsz ha kisebb vagy mint az átlag nemi érés ilyesmi,szóval ettől ne félj,ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!