Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan kell kiverni? És mire...

Hogyan kell kiverni? És mire jó az egyáltalán?

Figyelt kérdés
12 éves fiú vagyok és nem tudom hogy mire jó az és hogyan kell... A suliban minden fiú arról beszél, de nem merem tőlük megkérdezni hogy nehogy cikizzenek.
2010. febr. 22. 19:55
1 2 3
 11/21 bumbi02 ***** válasza:
6%
gyógyitja a tumort..
2010. febr. 23. 20:49
 12/21 Tutujka ***** válasza:
92%

Előbb vagy utóbb mindenki kipróbálja, s valaki rendszerességgel hajt végre önkielégítést, melynek a célja az örömszerzés.

Ezt általában akkor csinálják az emberek, mikor éppen nincs kivel szexuális kapcsolatot létesíteni, de sokan a rendszeres és jó szexuális élet mellett is kívánják a saját maguk kényeztetését.

Ezzel semmi baj nincs.

12 évesen Én is korainak tartom még az erőltetett, csakazértiscsinálom maszturbálást.

Idővel felismered saját tested, saját vágyaid, melyet a későbbiekben nagyszerűen fogsz tudni kamatoztatni a rendszeres vagy éppen rendszertelen szexuális életed mellett.

Tisztelettel:

Dr. Tücsök

2010. febr. 24. 10:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

bemásolom neked a wikipédiából:

Az önkielégítés, (idegen szóval maszturbálás, férfiaknál tévesen onanizálásnak is nevezik) a saját nemi szervek kézzel vagy szexuális segédeszközökkel történő ingerlése, melynek során a férfi vagy nő közösülés nélkül jut el az orgazmusig.

Célja lehet a meglévő szexuális vágyak levezetése, amikor valaki nem tud vagy nem kíván másokkal szexuális kapcsolatot kialakítani, de öncélúan is előfordul. A házasságban vagy tartós párkapcsolatban élők együttlétének is része lehet maszturbáció (például ha a közösülést valami okból kerülni akarják); egyéni formája viszont (főleg, ha a partnertől eltérő ábrándokhoz kapcsolódik) csökkentheti az egymás iránti szexuális vágyat.

Régen erkölcstelen cselekedetnek tartották (és a katolikus egyház ma is „a tisztasággal súlyosan ellenkező bűnök” közé sorolja), a kutatások alapján azt lehet mondani, hogy a szexualitás tanulásának egyik eleme a maszturbáció. Kimutatták továbbá, hogy férfiaknál a rendszeres maszturbáció (pontosabban a szexuális aktus nélküli ejakuláció) segít megelőzni a prosztatarákot, mert kiüríti a felhalmozódó rákkeltő anyagokat: akik hetente ötnél többször ejakuláltak 20 és 50 éves koruk között (elsősorban a húszas éveikben), azoknál harmadával kisebb eséllyel alakult ki prosztatarák.

Hát még a fellációt hogy fogod élvezni pár év mulva....házi feladat:mi az a felláció?:-))

2010. febr. 24. 14:11
 14/21 anonim válasza:
85%
Úgy vered ki, hogy rángatod a péniszed azt a szex-re gondolsz, és kb.:2 perc múlva elélvezel ami naon jó érzés!!!! Ez az értelme!!! Remélem kielégítő a válaszom! XD
2010. febr. 28. 19:39
 15/21 anonim ***** válasza:
96%

Erről jut eszembe egy vicc:

-Hogy hívják a majomcsapdát?

-Makiverem!

2010. márc. 1. 07:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy fajta örömszerzés,nem is kell neked még ezt csinálnod.Van aki nagy kamaszként sem teszi,azért mert mások csinálják meg főként nem kell ezt tenned.Valaki egyáltalán nem csinája.Az emberek meg amúgy sem fejlődnek azonos ütemben,valaki még a te korodban nagyon kisgyerek,sőt akár 14 évesen is,a biológiai folyamatok később indulnak be(növekedés,szörösődés),őket ezek a dolgok is később érdeklik.Nem vagyunk egy formák,az a jó.Egyébként hogy mi is,a kukijukkal játszanak.előre-hátra húzogatják,és ha összejön furcsa bizsergő érzést éreznek.De ezzel nem kellene a te korodban foglalkozni,egyébként sokan kamuznak is,mert így akarnak nagy fiúnak látszani,később majd a kuki méretükkel is kamuzni fognak,ez lesz az állandó téma,szóval ne higy mindent el.Nem kell be állni a sorba.Minnél alacsonyabb valaki a kortársainál általában annál később fog fejlődni is.
2010. márc. 5. 13:59
 17/21 anonim válasza:
100%

Figyel, megmarkolod a péniszedet, és huzogatod rajta a bőr, olyan érzés lenne, mintha dugnál... DE TE MÉG EHEZ KICSI VAGY

de faszod égni fog

2012. szept. 1. 08:37
 18/21 anonim válasza:
100%
A verés tényleg nagyon jó dolog!! Én 13 és fél évesen kezdtem! Az előttem válaszolók már elmondták,hogy kell, és mire jó,de szerintem te is rá fogsz majd jönni. Nem kötelező akkor elkezdeni,amikor az osztálytársaid, nem baj,ha később kezded. De nagyon jól el lehet élvezni tőle, és a végén nem is fogod tudni abbahagyni!
2014. nov. 14. 14:34
 19/21 anonim válasza:
100%
lehet hogy gáz de engem is izgat a dolog és csinálnám is csak ömm hogy is mondjam... én is ugyan ennyi vagyok és gondolom ilyenkor még nem kellene, de azért így amikor senki sem figyel akkor jó lenne
2016. júl. 9. 17:58
 20/21 anonim válasza:
Semmi baj nincs azzal, ha csinálod. Én később kezdtem másfél évvel, de szerintem ebben a korban is megfelelő. Sokan 10 évesen kezdik, bár az már sz szerintem is túlzás. Nem baj, ha kipróbálod, amikor nem látja senki.
2016. júl. 27. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!