Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha fáj utána, az mi lehet?

Ha fáj utána, az mi lehet?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 3 évben nem volt szexuális kapcsolatom,2éve a vizelet ürítés után még szivárog a vizeletem kb2-4 percig.Tavaj júniusban ismertem meg a Feleségemet,de a házasságkötésig önmegtartóztatásban voltunk, de többször is órákig merevedésem volt, közvetlen ez után több órás gáttáji és here fájdalmat éreztem.Októberben megházasodtunk és a házas élet után szintén ilyen panaszok jöttek elő.Gombás fertőzés jött elő a makkomon, ami már volt egyszer 4évvel ezelőtt. Erre Canesten kenőcsöt használtam,amitől elmúlt a fertőzés.Felkerestem egy urológust is, aki prosztata vizsgálatot végzett végbélen keresztül és vizeletből is megnézték van-e gyulladás, de semmi.Alfamin rapid napi egyet írt fel három hétig szedtem.két hétig tünenetmentes voltam,de a 3. héten ismét előjöttek a fájdalmak csak szeretkezés után.Ilyenkor szúró, görcsölő, nyomó kissé tompafájdalmat érzek leginkább a herékben.Ez után arra ébredek néha, hogy merevedésem van és a péniszemben is érzem ugyanezt a fájdalmat órákon át.A spermiumok ürülése szintén csepegéssel zárul perceken keresztül.
2010. febr. 22. 13:14
 1/2 anonim válasza:
Keress fel egy másik orvost, aki újból megnézi. Sajnos több minden is lehet az oka a problémáidnak így első nekifutásra. Az orvosok nagyon sokszor csak később veszik észre a panasz igazi okát. Ne várd meg, amíg rosszabb lesz a helyzet, menj tovább.
2010. febr. 22. 13:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudtok valakit ajánlani Pesten?Ebben az orvosban nem bízommeg.
2010. febr. 22. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!