Normális a sok merevedés?
Figyelt kérdés
Reggelente amikor felkelek mindig, suli ill. napközbe is, sok van hogy merevedik. Néha nem is gondolok "olyan" dolgokra csak úgy. Ebből szerencsére még nem colt nagObb baj, uszodába nem égtem be, de jövőre megyünk nyaralni. Félek, hogy a jakuzzi-ba merevedni fog, mert már volt ilyen, de csak én voltam szerencsére. Ez normális? 13/f2015. ápr. 20. 15:20
2/9 anonim válasza:
Teljesen normális. És még előfordul elég gyakran az elkövetkezendő pár évben.
3/9 anonim válasza:
Keress egy MILF csajt,az megoldja a bajod! :)
4/9 anonim válasza:
A reggeli merevedés egy természetes dolog, amit minden férfi megtapasztal. A Te korodban a napközbeni akaratlan merevedések is normálisak. Ez csak a hormonok játéka serdülőkorban!
Ne aggódj ami veled történik, az normális!
5/9 anonim válasza:
Úgy látszik kicsit "kanosabb" vér folyik benned .
Más fiúknál is gyakran fordul elő ebben a korban .
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnUgtattatok.
2015. ápr. 20. 22:59
7/9 anonim válasza:
te vagy a 147 ezredik 13 éves akinek egész nap áll
a korod miatt ilyen
később már nem fog egész nap állni
normális
8/9 anonim válasza:
és igen, fel fog állni a jakuzziban, mert amikor mész a jakuzzihoz, már erre gondolsz, és tényleg feláll
majd 50-60 évesen nem fog felállni
9/9 anonim válasza:
Ez teljesen normális.
Én is így vagyok a dologgal.
De ha fel is áll ne zavartasd magad és ne ilyedj meg. Legfejjebb az ember megtudja hogy kezdesz felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!