Egészséges a prosztata vibrátorral való izgatása?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 13:19
11/15 szalaiga.bor válasza:
Ha ésszel csinálod, semmi bajod nem lesz tőle, és senki sem ettől lesz homokos, még ha néhány "fejlett" szexuális kultúrával rendelkező egyén úgy is gondolja. Ha érdekel a téma, javaslom még az ESZO című könyvet (Elnyújtott Szexuális Orgazmus) is, van benne néhány hasznos dolog. De legyél óvatos, mert a természet alapvetően nem ere találta ki :-)
12/15 anonim válasza:
Én is sokáig rágódtam rajta, hogy kipróbáljam-e? Aztán amikor elmúltam 18 éves, akkor vásároltam egy prosztata vibrit. Próbálgattam régebben az ujjammal felnyúlni többször is, de nem volt nagyon sikeres. A vibrivel viszont eszméletlen jó volt. Azóta is csinálom kb heti 1-2x nem is tudom elmondani milyen jó érzés amikor úgy élvezel el, hogy nem érsz semmihez, csak a vibri van benned. Mindenkinek bátran merem ajánlani aki szeretné kipróbálni. Jaa, és nem vagyok meleg! Szerintem semmi köze ennek a dolognak a nemi identitáshoz.
13/15 bringásjoci válasza:
Kb 5 rongyért megcsinálja bármelyik szexmasszázs csaj,tele van ajánlásokkal az internet.Állitólag a férfiak "G" pontja,ki kellene próbálni.
14/15 anonim válasza:
A proztatarák megelőzésében állítólag szerepe van a prosztata rendszeres ürítésének.
15/15 anonim válasza:
#14 nagyon is igaz. Aki csinálja kevesebb az esély az ilyen jellegű problémára .
Plusz nem kell melegnek lenned ehhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!