Nem a vérkeringéstől.Rossz vérkeringésnél a végtagok fehérré,hideggé válnak .Ez aztán nem csak mastinál következik be .Valószinű a rossz testartásod miatt,mert nyaki gerincnél valamelyik porckorong nyomja azt az idegszálat ,ami a bal kezedhez irányul .Ha megnyomkodod a tarkódnál levő gerincedet,már múlik is el .
2015. márc. 28. 15:23
6/11 anonim válasza:
5\5 kérdezhetnék a vérkeringéssel kapcsolatban?
A nővérem azt mondta(nem nekem anyunak,de hallottam én is)hogy neki amikor megjön a bal lábánál,fentről indul de egész lábátbérinti,fent erősebb úgy érzi hogy mintha a vér nem úgy áramolna,néha zsibbad,néha elnehezül mintha betondarabot cipelne.
Szerinted ez mitől van?Mi ez?
Meg ha sokat bicózik,akkor ott,középen elzsibbad?
Ez mitől van?
2015. márc. 28. 18:12
7/11 anonim válasza:
6 os,én sem vagyok orvos ,csak a gerinc sérv miatt tájékozódtam kicsit jobban.A lábakra a derék tájon lévő gerinc porckorongok kopása idézi elő a fájdalmat .A lábak idegei ide futnak be a gerinc velőhöz.Valamelyik ideg gyököt nyomja porckorong.
Sokszor elég egy kis mozgás ,ekkor változik a porckorong helyzete,és el is múlik.
2015. márc. 28. 19:03
8/11 anonim válasza:
Tudom hogy nem vagy orvos,csak írásodból látszodott utána olvashattál.Köszi a választ,és akkor valószínűleg a havija idején érzékenyebb lehet ez a porckorongja ezért van.
2015. márc. 28. 19:23
9/11 anonim válasza:
A nővérem testtartása elég rossz,fáj is a dereka néha,de amióta tornázik már nem fáj,lehet ezzel is összefügghet az egész.A bal válla leljebb van mint a jobb,de nincs gerincferdülése,orvos látta.
2015. márc. 28. 19:26
10/11 anonim válasza:
Akár otthon is lehetne gerinc gyógytornát csinálni.Nem olyan könnyű,mint az a nevéből kihangzik .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!