Az baj ha még 13,5 évesen is 4 cm-es a péniszem?
Tehát ernyedten 4 cm és mekkora állva?
Nézd még csak most kezdesz el serdülni,az is lehet hogy ernyedten is még sokat nő a péniszed.
Vérpénisznek hívjuk amikor a pénisz ernyedt állapotban kicsi pl. 4-7 cm felnőttnêl is akár,de ha merev többszörösére nő pl 14-16 cm lesz.
Húspénisz amikor ernyedten is nagy,mutatós a méret pl 10-13 cm felnőttnêl és mereven pár cm-vel lesz nagyobb pl 14-16 vm lesz.
Mereven a 2 pénisz méret között nincs nagyon különbség.
Az átlag felnőtt férfi méret mereven 12-16 cm.
Mivel fiatal vagy lehet hogy vérpéniszed van,de az is lehet hogy 1-2 éven belül ernyedten is nagyobb lesz jóval a péniszed,unokatesómnak 3 cm volt,ő nagyon alacsony volt és 13 éves korára megnyúlt és ernyedten is nagyobb lett neki jóval.
Akkor nálad bármi lehet,de nagy az esély higy vérpéniszed van,de mint írtam erre unokatesóm is rácáfolt mindkét állapotban nagyobb lett neki.
A 10 cm meg nem rossz,csak tud hogy a korodbeliek mind nagy méreteket hazudoznak,mindent ne higy el nekik.
Nem tudom hogy ez most álló vagy
Lankadt de minden esetre kicsi.
Nekem 12 évesen van lankadtan 13
Állva 15 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!