Pénisz gomba? Vagy valami más? Nem múlik el.
Sziasztok.
Már körübelül 2 hónapja jelentek meg először a makkomon piros kiütések, nem égtek, nem viszkettek, gondoltam/gondolom hogy gombás fertőzés miután utánaolvasgattam. Vettem Canesten gombaölő kenőcsöt amivel először teljesen elmúlt, most viszont újra előjött de nem kiütés szerűen csak pirosos. Talán kellene valami tabletta is a kenőcs mellé? Több hete kenem rendszeresen napi 2 szer!
Gombat bármitől el lehet kapni,sőt ha beteg volt valaki és erős antibiotikumot szed az is kiválthatja ezt.(nyilvános zuhanyzó,wc ha wc-zés előtt és után elmarad a kézmosás,ruha,törölköző olyan helyre têtele ahol sokan megfordulnak stb)
Nőknél még gyakoribb,mert a hüvelyükbe egészséges mértekű gomba van és ez van hogy túl szaporodik(elég egy felfázás,egy gyógyszer hozzá)ehhez nem kell sexuális érintkezés.(elég úszodába úszni,megtörölközni olyan törölközővel amit előtte letettél a padra,ahol sokan megfordulnak stb)
Üdv,
Megoldódott esetleg?
Igyanebbe a cipőbe vagyok.
Mindennel kentem már. Canesten. Batrafen, Travocort.
Nem akar elmúlni.
Több mint egy hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!