Fiúk! Volt már, hogy katétereztek? Milyen volt?
Én pontosan úgy jártam, mint a 02-15 18:53-as válaszoló. Volt egy műtétem, amit gerincérzéstelenítéssel csináltak. A műtét után, mivel teljesen el voltam deréktól lefelé zsibbadva, nem tudtam vizelni. Pontosabban nem is éreztem,hogy kellene csak rettenetesen fájt a hasam. A nővérke drága mindennel próbálkozott, (meleg vizes zacskó stb.) de nem sikerült. Az orvos megnyomkodott és közölte,meg kell katéterezni.
Amit mai napig nem értek, hogy miért három azaz 3 db. nővér csinálta a katéterezést?!:)) Egy az ágy egyik oldalán, másik a másik oldalán, harmadik pedig az ágy végénél állt. Kis huncutok!!:)
A felhelyezés nem fájt, biztosan mert el voltam zsibbadva. Mindenesetre nagy könnyebülés volt, mert mint mondtam nagyon fájt már a hasam. Viszont másnap reggel amikor kivették, az fájdalmas volt. És ami utána következett!
Napokig annyira fájt a pipilés,(csípett)hogy féltem ha már menni kellett. Szó szerint vért izzadtam minden alkalommal! A nővérkék meg csak kuncogtak rajtam.:)
Ha még egyszer műtétre kerülne a sor, nem engedném, csak altatással!
Előző vagyok.
Most látom, hogy a válaszadók között vannak eü.dolgozók is. Tehát akkor tőlük kérdem:
-Miért kellett három nővér a feladat elvégzéséhez??:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!