Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak? Lágyék sérv...

Lőrinc3 kérdése:

Mit csináljak? Lágyék sérv műtétem volt nehézkes a székelés, mit csináljak.

Figyelt kérdés
Segítségeteket előre is köszönöm.
2015. márc. 9. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyan ételeket kell fogyasztani közben,amitől lágy lesz a széklet .Ilyen pl.a szílva kompót is .
2015. márc. 9. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is így voltam nemrég. Egy hasi műtét miatt nem tudtam hasprést produkálni. (köldöktől szegycsontig felvágtak) Én 2-3 hétig 2 naponta este hashajtót vettem be. Másnap csak nyitni kellett a záróizmot és a széklet kijött minden megerőltetés nélkül. Javaslom neked is.
2015. márc. 9. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg azokat a nőket,akik szültek már .Biztosan tudnak ötleteket mondani .
2015. márc. 9. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
hajhajtó/ olyan kaja ami "meghajt"
2015. márc. 9. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Lenmagolaj napi 30-40 gramm, rengeteg zöldség - mehet napi 2-3 kígyóuborka, 1 fej jégsaláta, gyümölcsből narancs (legmagasabb rosttartalmú gyümi), vagy 100%-os ital nariból. Biztosan laza lesz a székleted és nem kell hashajtózni. Jobbulást!
2015. márc. 9. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!