15 évesen sztetek nagy baj ha megiszok napi 2-3-4 energia italt? Sztetek lehet bajom tőle? És ha igen mi?
Amúgy anyagilag te jól lenyúlod a szüleidet,ha ennyit iszol naponta ebből,ez nem olcsó itóka!!!!
Számold ki a napi árat és szorozd be 30-al!
Szülőket nem lenyúlni,meg kihasználni kell ám.
Anyucival csináltatod a sulis szendvicsedet is mi?
Ha igen vicces vagy,a kisgyerekeket kell kiszolgálni,ennyit te is megtudnál csinálni,vagy a szülőket napi szinten lenyúlod és abból veszel szenyót.
Leírtam azt is hogy egészségtelen amit csinálsz.
De a tényeken nem változtat,nem olcsó mulatsság főleg más megkeresett pénzéből.És ez csak a pia.
Fájhat az igazság,de jó lefejed őket ha ez csak a napi pia,gondolom cuccokat is vetec velük havonta,meg mêg telo kártyát is fizetnek stb,lehet összeadogatni mennyit versz el havonta.
Gondolom szenyodat is anyuci csinálja.
Remélem legalább valahogy visszaadod a szüleidnek ezt pl.segítség terén,mert ebben sokan nem remekelnek.
thx mit jelent?
Rövidítésekben nem vagyok jó.
Utolsónak:
Ez mind szép és jó, egy dolgot írj ide amire nincs kutatás, hogy káros. Majd ha betiltják és 18 éven aluli nem ihatja, akkor azt mondom inkább hagyd. A kérdése az volt, hogy lesz-e tőle valami baja, Én azt mondom semmi. Nem kell egyből meggyőzni, hogy márpedig hülye voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!