Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van ez? Már többször is...

Miért van ez? Már többször is volt ilyen

Figyelt kérdés

Ma maszturbáláskor kicsit nagyobbat rántottam a péniszemen

és egy pattanást követve neki állt vérezni a fitymám hátsó részénél a bőr.. ilyen már történt velem többször is de most elég csunyán eddig mindig begyógyult pár nap alatt de ez most nagyon csunya és félek hogy ez nem fog olyan könnyen gyógyulni?? Légyszíves segítsetek és volt valakinek már hasonló gondja?

2010. febr. 14. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Hú,még jó hogy nem maradt az egész a kezedben.:)
2010. febr. 14. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Elszakadt vagy berepedt a péniszed fék nevű része. Ennek két oka lehet, vagy rosszul csinálod a rejszolást vagy alapból túl rövid volt. (Ezesetben jól jártál.) Nem kell csinálni semmit, csak tarts tisztán, míg meg nem gyógyul.
2010. febr. 14. 20:16
 3/4 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a válaszokat.
2010. febr. 15. 17:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
ja szerintem is a fitymafékedet nyújtogattad meg jobban a kelleténél.főzzél kammillateát és azzal kenegesd.kétszer gyorsabban gyógyul
2010. febr. 15. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!