25 éves férfi vagyok. A problémám az, hogy sajnos elég kevés ideig bírom a szeretkezést a párommal, ezalatt értsd azt, hogy 3 percnél hosszabb ideig tartó "behatolás" már a szokásosnál jobbnak mondható. Ezt párom és én is elfogadom, de neki több időre lenne szüksése. Sokszor próbálkozunk 5-10 perc várakozás után újabb menettel, de nagyon kevés alkalommal jött eddig össze, viszont amikor összejön, akkor nagyon jó és nem 60 másodperces menetről van szó... :) De tényleg nagyon ritka az ilyen... Nem tudom, hogy mennyire speciális a problémám: 10-15 perc várakozás után érintés, rásegítés, stb hatására létrejön az erekció, de a behatolás után már nem marad fent. Nagyon idegesítő az egész dolog, mert eközben nagyon kívánom és én is akarom folytatni a szexet, de egyszerűen nem megy. Más is tapasztalt ilyet? Mit lehet ez ellen tenni? Szervi vagy pszichikai háttere lehet?
A férfiak 99% a képtelen ismételt szeretkezésre. De ez a természet rendje. Orgazmus után pedig le kell lankadni a faroknak, mert a természet pisilést ír elő, tisztulás végett. Vagyis ez a normális rend. Ellentétben a nőkkel, akik több orgazmust is megélhetnek egymás után. Simogatni, meg nyalakodni persze lehet, de behatolásra másodjára várni kell...Az elsőt kell rendesen megcsinálni, elhúzni ahogy lehet, az asszonyt jól elő kell készíteni az előjátékkal...
2015. márc. 2. 19:03
3/7 anonim válasza:
Ha elélvezés után nem hagyod abba a reszelést, akkor többé-kevésbé kemény marad, ez mondjuk akkor nem ér sokat, ha óvszert használtok.
2015. márc. 2. 19:05
4/7 anonim válasza:
Magömlés után refrakter állapot lép fel normálisan,ami 10-30 percig tart és újabb erekció csak ezután léphet fel. Inkább a magömlés előtti merevedés időtartamát kell megnyújtani, ami nagy önfegyelmet és odafigyelést kíván, de tanulható. A behatolást nem kell feltétlenül kezdeményezni, mert előbb juttasd el a partnered az orgazmusig. Kevesebb ingert kell a péniszhez juttatni, aminek egyik módja lehet lidokainos kenőcs alkalmazása is. Másrészt, ha orgazmus közeli állapotban te vagy a partnered elszorítja a péniszek a makk alatti területét, akkor szintén késleltethető az orgazmus.
2015. márc. 2. 19:10
5/7 anonim válasza:
Amikor én a közelében vagyok, akkor rá szoktam harapni a karomra, és ilyenkor a fájdalom miatt kissé elmúlik az, hogy elmenjek. De nekem ez 40-50 perc után szolott jelentkezni általában.
Egyébként van rá gyógyszer is, ha kérsz időpontot urológushoz akkor fel fogja írni neked. Csak nem olcsó, 7.000 forint 3-4 db ha jól tudom.
2015. márc. 2. 19:34
6/7 anonim válasza:
Szerintem. Az a baj, hogy ott fekszel és vársz a következő merevedésre, de közben ott görcsölsz és számolod a perceket, hogy eltelt-e már az az idő amikortól fizikailag lehetséges újra az erekció. Szerintem ilyenkor jobb ha újjal folytatod a dolgot, így neki is lesz orgazmusa, és később a nap folyamán amikor már a szervezeted újra készen áll, megint együtt tudtok lenni, és akkor már valószínűleg tovább bírod mint első alkalommal.
2015. márc. 3. 13:04
7/7 RigBy válasza:
Csak próbálj török ülésbe űlni úgy sokáig birod majd XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!