Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mibol lehet eszreveni ha...

Mibol lehet eszreveni ha gombas a penisz?

Figyelt kérdés
Van kulso jele,vagy csak viszket mint a noi nemiszerv?
2015. febr. 22. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Többféle gomba van, lehet, nem mindegyikre igaz, nekem csak egyszer volt. Az enyém nem viszketett, csak borzasztó érzékeny volt, kb. mint a leforrázott bőr. Ránézésre pedig sokkal pirosabb volt a makk, mint egyébként, és szárazabb is.
2015. febr. 22. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:
19%
Anyád szól hogy menj le a zöldségesbe gombáért de lusta vagy,és mégis tud pörit főzni..na abból.
2015. febr. 22. 19:10
 3/5 anonim válasza:
0%
kalaposgomba :D
2015. febr. 22. 19:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Ertem en hogy van aki ezen jot mulat,de ha te lennel abban a helyzetben hogy netan gombas a futyi akor mar biztos lentebbhagyna a mokazas.2-3.
2015. febr. 22. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Oké kérdező,én is megfelelő képpen dijaztam azokat a válaszokat,ami számodra is inkább finom kioktató volt.

Általában vörösebb lesz a bőr,viszket,és előfordul hogy hámlik is .A gomba tipusát csak laborvizsgálat tudja kimutatni .Még 100 nál is több van ebből .

2015. febr. 22. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!