Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan tudnám kezelni?

Hogyan tudnám kezelni?

Figyelt kérdés
A péniszemen válltozó méretű pattanásszerű kelések vannak már vagy 4-5 éve, ugyan úgy kinyomhatók mint a pattanás nem nagyok, egész kicsik de látszódnak.A makkomon egy ilyen piros kisebb foltocska van 4-5mm-es már ez is kb 4-5 éves nem változott de sajnos nem is tűnt el.Nem mentem el orvoshoz mert nem fájtés szégyenlős vagyok, de szerintem idejelenne valamit kezdeni vele.Valami krémet esetleg tudtok ajánlani vagy hasonlót?
2010. febr. 12. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:
ami a makkodon van az csak egy szimpla pigmentfolt szerintem
2010. febr. 12. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Hali!

Azok a pattanások nem egészen véletlenül szőrtüszők akarnak lenni? Az a piros folt konkrétabban hogy néz ki? Hogy helyezkedik el?

Talán tapintatlannak tűnök, de jobb volna vizualizálni az egészet egy általad fellinkelt fotóval, mert így látatlanban elég nehéz rámondani valamit...

Ha zavar a problémád, keresd meg a közeli bőr- és nemibeteg-gondozót, ott foglalkoznak ezzel. És nem kell félned, ott nem esznek meg, ellenben segíteni fognak orvosolni a bajt ítélkezés nélkül. Még ha szégyenlős is vagy, ez egy jó lehetőség arra, hogy eme gátlásodat leküzdd!

Amúgy mondasz egy kort?

Üdv: EE

2010. febr. 12. 15:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Nemtom mi az de az egész péniszemen van(kivéve a makk), de nem mindenhol főleg az alsó részen és ott is inkább elszórtan de van.

A piros folt az piros folt, nem csomós, teljesen olyan mint a makk felülete csak ez piros, a tetején van tehát pont látom, nem változott a mérete sem az elhelyezkedése az évek során ezért nem foglalkoztam vele, nem fájt nem viszkedt, egész kicsi de látható.

Képet nem akarok feltenni.Konkrétan annyira nem zavar, a barátnőmet meg egyáltalán nem érdekli.De hátha van akinek hasonló gondja lehet esetleg tud megoldást.

16

2010. febr. 13. 12:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Így nem tudok rá mást mondani, csak annyit, hogy keresd fel a bőr- és nemibeteg-gondozót, és ne szégyellj odamenni!

Üdv: EE

2010. febr. 18. 04:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!