Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Sexnél nem akar fel állni, ez...

Joker0012 kérdése:

Sexnél nem akar fel állni, ez vajon mért van?!

Figyelt kérdés

Nos hát, 2015.02.17-én elvesztettem a szüzességem, akkor sex közben még fel állt a szerszám, bírtam 7-10 percig.

Viszont ma és tegnap egyszerűen nem akart fel állni, hiába izgatott a barátnőm, meg én is magamat... Vagy ha fel is állt, körülbelül 30 másodpercig tartott, vagy addig amég fogta és tevékenykedett vele a barátnőm, de mire a gumit fel vettem, éd oda került volna a sor, addigra lankadtá vállt, mi lehet a probléma? 17/F

2015. febr. 19. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem koncentráltál másra esetleg közben?
2015. febr. 19. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Ennek valószínűleg lelki oka lehet. Az idegesség, teljesítményszorongás az erekciót negatívan befolyásolhatják.
2015. febr. 19. 22:51
 3/8 anonim válasza:
81%
Ugyan ez volt nálam is egy pár hónapja.. Nagyon ráparáztál..próbálj ellazulni és nem lesz gond!
2015. febr. 19. 23:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, lehetséges, hogy ez a baj, mit tehetek, hogy jobb legyen?
2015. febr. 20. 12:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Talán nem úgy sikerült az első alkalom mint szeretted volna. Lehet nem volt az még 5 perc sem és a következőnél nagyon izgultál, paráztál? Sok fiatal jár így. Beszéld meg a csajjal, és próbálj ellazulni. Biztos menni fog az. A csaj szűz volt az elsődnél?
2015. febr. 20. 13:29
 6/8 A kérdező kommentje:
A csaj nem volt az :) én vagyok a 2. Barátja, mielőtt mi le feküdtünk, azelőtt ő már rég sexelt kb 8 hónappal ezelőtt, :), de majd következő alkalomkor próbálok ellazulni :)
2015. febr. 20. 14:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyugi,más dolog sem sikerül mindig.A focista sem rugja mindig be a 11 est,annyira rá koncentrál hogy a végén csak elbaltázza.Vedd lazán a dolgot,és ne akarjál megfelelni nagyon .Annyira erre figyelsz,hogy közben a szexuális vágyad is kisebb lesz,és ez merevedés csökkenéssel jár .

Agyilag is ott kell lenni,mert az agy irányit mindent.

A pö**ünk csak kellék hozzá .

2015. febr. 20. 16:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :D megpróbálom lazán venni :)
2015. febr. 20. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!