Nem tudom mi lehet ez. Problémám lehet belőle?
Figyelt kérdés
Üdv Mindenkinek! Lenne egy problémám: pár napja a hímvesszőmön felhúzva a bőrt a makk alatt körben folyamatos kidudorosodás lett, mintha egy gyűrű lenne ott. A probléma a bőr alatt van, így nem tudom, mi lehet az. Nem fáj, csak zavar a tudat, es bosszant. Ha megnyomkodom, érezni, hogy van ott valami, de hangsúlyozom, hogy nem fáj, a bőr is probléma nélkül felcsúszik. Mi lehet ez? Tapasztalt más is ilyet?2015. febr. 18. 22:41
11/15 A kérdező kommentje:
Uhh, akkor nagyon megnyugodtam:) Köszönöm még 1x a normális válaszokat!!!!!
2015. febr. 22. 21:55
12/15 anonim válasza:
A makk széle miatt,ami vastagabb látszik az a gyűrűcske.
13/15 A kérdező kommentje:
De a mérete változó azt hozzá tenném. Van, hogy kisebb és van, hogy nagyobb néha.
2015. febr. 24. 23:28
14/15 anonim válasza:
Lehet a hőmérséklettől is függ,a herék is,meg a hímvessző is összetud menni hideg hatására:-)
15/15 A kérdező kommentje:
Ja értem! Köszi!
2015. márc. 2. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!