Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha abbahagyom a maszturbalast...

B1nc1 kérdése:

Ha abbahagyom a maszturbalast akkor eltunnek a pattanasaim?

Figyelt kérdés
Valakitol azt halottam, hogy elmeletilegesen attol el fog tunni. Illetve ez a szex-re is vonatkozik, arrol is le kell mondanom? Avagy ha mukodik akkor mennyi ido utan van lathato nyoma?

2015. febr. 18. 01:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az internethasználathoz is kéne már jogosítvány.
2015. febr. 18. 12:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen eltűnnek, csak nem azért, mert abbahagyod. Az ember ugyanis általában felnőtt fejjel hagyja abba, amikorra a teste amúgy is beáll "normál" működésre. Megszűnik a túlzott faggyútermelés, tisztul a bőr, stb.
2015. febr. 18. 12:49
 13/18 A kérdező kommentje:
Annyira hulye en se vagyok, hogy elhiggyek mindent amit a neten irnak. De mivel kb 15ezer ember be like-olta, gondoltam lehet benne valami igazsag... De ha te annak ellenere, hogy 15ezer ember be likoolja teljesen meglennel gyozodve, hogy ez marhasag amit irnak akkor en kerek elnezest.
2015. febr. 18. 13:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Én arra céloztam, hogy a 9gag-en a posztok többsége inkább vicces, mint komolyan vehető. Szerintem ezt is csak poénnak szánták.
2015. febr. 18. 13:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Az a sok ezer ember nem azért lájkolta, mert igaz, hanem mert humorosnak találták, egyebek között azért, mert hozzád hasonlóan sokan mások is beveszik az ilyen ostobaságokat, és a lájkolók ezeken az embereken nevetnek.

Régen ezzel próbálták a kamaszokat elriasztani a maszturbálástól.

Soha senkinek ne higgyél, aki szerint létezik olyan szó, hogy elmeletilegesen. Ezek komolytalan emberek.

2015. febr. 18. 17:53
 16/18 anonim ***** válasza:
69%

" kb 15ezer ember be like-olta, gondoltam lehet benne valami igazsag"

No, akkor egyen mindenki lószart! Egymillió légy nem tévedhet! :))

2015. febr. 19. 12:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha 15 ezren bele ugranak a kútba, akkor utána ugrasz mert az biztos jó. Vagy elgondolkodol, hogy mennyi hülye van a világon?
2015. febr. 19. 12:13
 18/18 anonim válasza:
Ez most valami kamu kérdés vagy te tényleg ennyire hülye vagy??
2017. ápr. 15. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!