Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Megfertőződhettem AIDS "éc"...

Megfertőződhettem AIDS "éc" vírussal?

Figyelt kérdés
Nem volt még nemi kapcsolatom lánnyal, de múlt héten csókolóztam egy lánnyal egy discoban és két napra rá az egész testemen kiütések jelentkeztek, de ezek már alig észrevehetőek. Szedtem ezelőtt fül-orr-gégszet ajánlatára Aktil Duo Antibiotikumot, és állítólag ettől is lehetettek a kiütések. Ma vettek vért tőlem és pénteken lesz eredmény. Az orvos Úr Mononucleosis vagy Amoxicilin Rush betegségekre gondol, de pontosan majd pénteken kerül ki. Én nem gondolok ebben az esetben écre, de az egyik barátom azt mondta, hogy nézessem meg a biztonság kedvéért, mit gondoltok?

2015. febr. 16. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet így AIDS-et kapni...
2015. febr. 16. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Penicillin érzékeny lehetsz, a kiütésekből ítélve. Nekem is volt ilyen pont az aktil duo-tól.
2015. febr. 16. 21:44
 3/5 A kérdező kommentje:
de az volt az érdekes, hogy a gyógyszer szedését amikor abba hagytam akkor jelentek meg a kiütések rá két napra.
2015. febr. 16. 21:46
 4/5 A kérdező kommentje:
neked első alkalomra is voltak kiütések vagy neked is csak a gyógyszer abba hagyását követően?
2015. febr. 16. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Hülye kérdés
2015. febr. 21. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!