Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi volt a legcikibb dolog ami...

Mi volt a legcikibb dolog ami történt veletek egy iskola orvosi/urologiai vizsgálaton soran?

Figyelt kérdés

Elmesélitek a sztorit? ( privibe is jöhet)

Es miert éreztetek cikinek?

2015. febr. 15. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
A szép tüdejű iskola pszichológus felajánlotta nyárra a szolgálatait. Ott picit pislogtam, hogy wtf....
2015. febr. 15. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Nem igazán volt,mert ha a boxer tartalmát akarta volna megnézni simán nemet mondtam,az egész osztály szint úgy.

De egyszer amikor a hasam alját megnyomkodta kicsit puposodni kezdett...

2015. febr. 15. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk mindig le kell vetkőzni iskolaorvosnal, és egy nagyon öreg, picike néni az orvos. Régebben, amíg kisebbek voltunk, többen is voltunk a teremben, és egyszerre vizsgált meg minket, és mindig, mindenkiere megjegyzéseket tett a doktornő. Amikor előtte voltunk a haverokkal, egy szál pocsben, és ott mondogatta, ment sorban, hogy o, milyen picike, ez még hosszú vékony, ez rövidebb szőrös, stb... Na ezek elég cikik voltak, de általánosban meg csak ilyen felületi vizsgálat volt, 9-ben már rendesebb vizsgálatot is végzett, de természetesen azt már egyesével.. De ennél sokkal cikibb dolgok történnek pl a közös zuhanyzoban...

16/f

2015. febr. 15. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:
26%
A farok vizsgátaton nem kötelező résztvenni,csak ma már a csajok hordják a gatyát,mert azok simán beszólnának,hogy nem tolják le az alsóneműt,a fiúk meg ehhez is gyávák.
2015. febr. 16. 19:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Ugy látom többen is felreertettek a kerdest, ugy gondoltam, hogy iskolaorvosi vagy urulogiai ( nem "muszáj",hogy ez a suliban legyen)
2015. febr. 16. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!