Körül lettem metélve valaki tud infókat mondani?
Meddig fáj/szúr/feszül/csíp?
Mikortól lesz olyan mint régen? (nem zavarja a nadrág, nem kell furán járni,...)
Mikor múlik el teljesen a vérzés? (a gézt naponta 3-4x kell cserélnem és enyhén mindig véres)
Kérdeztem az orvost, ő azt mondta nem tudja mivel emberenként változik, ezért tapasztalatokat szeretnék kérni.
Mivel tudom hogy meg szokták itt kérdezni, igen muszáj volt körülmetélni mivel egy bőrbetegség megtámadta a bőrt és bármilyen enyhe érintés felszakította, mivel teljesen elvékonyult, feküdtem vele klinikán is nem tudták meggyógyítani, ezért az urológus és a bőrgyógyász is ezt tartotta a megfelelő lépésnek.
Az első 5 nap a nagyon kellemetlen .Addig naponta legalább 3 x fürdesd kamilla teában .Betadine oldattal fertőtlenitsed
Ugyan van ennél jobb is ,de az pár mp,ig csíp.Neogranormont is javasolnak a dokik ,kenegetni .A vérzés tisztítja a sebet.Ha bele szárad a géz,kamilla teában áztasd ki .
Mindig steril géz kerüljön rá,ameddig vérezget,nedvezik .
naponta alsó csere,ne fertőződjön vissza .
A makk érzékenysége nagyon lassan szűnik.Mire tényleg úgy lesz mint régen akár fél év is eltelhet.
Ha éjszakai merevedésnél nagyon húzódna,írj rám priviben,leirom hogy lehet csökkenteni a fájdalmat .
A korodat is irhattad volna a kérdésnél .
Eléggé sajnálak,2 hétig szoktak kellemetlenségek,seb nedvezés lenni utána a gyógyulási folyamat beindul.
Betadinnal kenegesd a sebet átkötözéskor és kamillával áztasd ha már tudod tisztítani
Nézz szét a: www.korulmeteles.hu oldalon!
Minden kérdésedre választ kapsz majd a beszámolókban.
Remélem már látsz és érzel is javulást!
Korrekt voltál hogy leírtad mivel járt a műtét,mert van aki azt terjeszti se vérzés,gennyesedés,se dagadás,nincs semmi kellemetlenség hogy ezzel győzön meg másokat!
Remélem már minden jó.
Korrekt voltál, hogy leírtad, amit az orvos mondott, hogy egyénenként változik, mert van itt egy metélés-ellenes mániás, aki azt terjeszti itt minden tapasztalat nélkül, hogy ez mindenkinek maga a pokol, a kínszenvedés és a világvége együtt, valamint utána leszárad a szerszám.
Senki nem terjesztette viszont, hogy nem történik utána semmi. Ha figyelmesen olvasol, mindenhol ott volt, hogy "Nekem/Saját tapasztalatom..."
Leszáradásról ki írt vagy kínról?Az más szemêly\szemêlyek.
Sokan ellenzik,nem csak én.
Én is metélés ellenes vagyok(csak ha valóban szükség van rá akkor fogadom el) és 2 hétről szoktam írni ami kellemetlenségekkel jár,amit már írtam,meg az érzéstelenítő beadásának kellemetlenségéről☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!