Lányok? Ha tudtok szoljatok hozza. Leginkabb tapasztalt lanyok válaszát várom A kerdes masodik felere a fiuket
Meg soha nem szexeltem. 17 éves fiu vagyok. Es 14-15 cm a péniszem, es attol felek pici lesz a lánynak ha osszejon. Szoval ha tudtok, tapasztaltatok hogy milyen akkor legyszi irjatok.
Mar regebb ott eszrevettem, a peniszemen hogy a makkom also reszenek ilyen pöttyök vannak. De olyan mintha ilyen mirigyek lennenek. Mi lehet az?
Teljesen rendben van a méreted, ezt tapasztalt felnőtt nőként írom. Ha valaki fennakad ezen, esetleg megjegyzést tesz rá vagy megbánt, az nem érdemli meg, hogy szexelj vele! A nők nagy részének valójában nem a hatalmas pénisz az ideális, az kifejezetten könnyen tud fájdalmat okozni. A te méretednél nem kell arra figyelni, hogy ne tedd be tövig, mert azzal megnyomod a méhszájat és fáj, nyugodtan lehet vadabbul, önmagatokat elengedve is szexelni. Nem az a lényeg, hogy minél nagyobb legyen a farkad, hanem hogy "tudd használni", ami nagyon közhelyesen hangzik, de tényleg igaz. Ha odafigyelsz a lányra, arra hogy konkrétan neki mi tetszik és milyen vágya van, mit élvez, és úgy csinálod, nem pedig csak "ki-be" mozgatod majd ürítesz, akkor nagyon jó élményt okozhatsz a másik félnek :)
Az én páromnak is ekkora a pénisze, voltam már nagyobb farkú fiúval előtte, de az sokkal rosszabb volt.
A makkod peremén a pöttyöket PPP-nek (Pearly Penile Papules) hívják. Ez egy teljesen ártalmatlan, nem fertőző elváltozás.
A méreted teljesen átlagos, ne izgulj!
Elsővel teljesen egyetértek, én is így vagyok ezzel.
A gyorstüzelésre meg próbáld ki hogy "akció" előtt, amikor tudod verd ki, vagy mégjobb ha először a lány csinál vele valamit, és utána elvileg jobban kell bírnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!