Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ilyen helyzetben mi a teendő?

Ilyen helyzetben mi a teendő?

Figyelt kérdés
Barátnőm megkért, hogy távolítsam el a szőrt a farkamról, mert neki úgy jobban tetszene, én teljesítettem is a kérését és le is borotváltam a szőrt. De! Történt egy kis baleset, véletlenül egy kicsit megvágtam a farkamat is és eléggé elkezdett vérezni, nagyon megijedtem, de aztán megnyugodtam miután pár perc után elállt a vérzés és láttam, hogy csak egy kis karcolás az egész. Nem is fájt aztán, de másnapra nagyon bedagadt a farkam, és tiszta kék és zöld folt lett a seb körül. Ez normális, valakivel megesett már hasonló? El fog múlni vagy forduljak vele orvoshoz? De nagyon cikinek tartom, nem szívesen mennék ilyen problémával orvoshoz, mit tegyek most nagyon kétségbe vagyok esve? Ugye nem fogják amputálni vagy valami hasonló, kérlek nyugtassatok meg hogy elmúlik majd.

2015. febr. 12. 23:13
1 2
 11/11 szamo77db ***** válasza:
Visszanő a szőr, igen, de most a véraláfutások miatt meglévő, különböző színek nem lehetnek valami felemelőek!
2015. febr. 14. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!