Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Uszodaszemölcsök a nemiszerven...

Uszodaszemölcsök a nemiszerven, tippek?

Figyelt kérdés
Nos, egy olyan fél éve vettem észre hogy a nemi szervemen fehér bőrszínű elváltozások jelentkeznek, sok ideig abban a tévhitben éltem hogy lerakódott zsír lehet, aztán utánaolvastam alaposabban, és kiderült hogy uszodaszemölcsökről van szó. Na most ez már csak azért is meglepő mert uszoda közelében sem jártam még életemben. Magyar weboldalakon láttam hogy az Infectodell nevű gyógyszer segíthetne rajta, de mivel Erdélyi vagyok, ezért valószínűleg hogy ez itt nem kapható, és ötletem sincs, hogy mi lehet még jó rá. Esetleg házi gyógymódokat vagy ... valami tippet várok.

2015. febr. 10. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Pontosan melyik részen vannak? Jobb lenne, ha nem otthon próbálkoznál, hanem felkeresnél egy bőrgyógyászt!
2015. febr. 10. 14:56
 2/3 anonim ***** válasza:
HPV is lehet.
2015. febr. 10. 15:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Eléggé utána olvastam,ezzel orvoshoz kell fordulni,nem kell szégyelni .Nincsenek házi gyógymódok .
2015. febr. 10. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!