Pár napja volt körülmetélésem. Nem lesz ezzel gond?
Ugye pár napja körülmetéltek, tegnap pedig levettem a kötést is, viszont van egy kis rész a varratnál, ami miatt aggódok, hogy lehet vele gond, mivel olyan mint ha nem lenne összevarrva, és kicsit szétnyílt. Ez össze fog húzódni, vagy menjek vissza vele orvoshoz? Itt van 2 kép róla.
Na itt van,a metélês mániás aki ártatlan kisgyerekeket is kitenne akartuk ellenére,meg mindenkit ilyen fájdalmaknak!
Sokak leírták,hogy bizony felnőtt fejjel maga az érzêstelenïtés is fájdalmakkal jàrt,a utána következő 2 hét arra mondták hogy elég rossz.
Tett fel valaki videot ahol csecsemőt metéltek,nem is tudtam végig nézni,hiszen annak a pici babának többször igen komoly fájdalma lett és tele torokból sírt,amennyit láttam épp elég volt!
Gyereket én így kínozni nem tudnák!
Alapból meg nem a kulturált országokból jött ez a szokás.
A partner nem fogja értékelni,de elítélni sem,(hiszen ha partnere van,tartós kapcsolat az egy egêsz embert szeret,nem csak egy testrészt)mert valójában a sex nem lesz jobb,ezt metéltek is leírtàk,van aki szerint kicsit másabb,de nem jobb.
Olyan is volt akinek meg rosszabb lett annyiba,hogy sikósítóra van szüksêge sexhez és madzturbáláshoz is.
A maszturbálás náluk érdekesen néz ki és sokszor több idő kell hogy elérjen a csúcsra,na ebbe előny nincs,hogy ott vacakolsz már mióta.
De csökken ez a szàm olyan országokba ahol fele-fele arány volt(usa,ezzel szerettél érvelni,ott még tűntetêsek is voltak ellene)az orvosok is vitáznak rajta,ők sem,értenek egyet,mert valódi védelmet nem,ad a fertőzések,aids ellen,úgyanúgy el lehet kapni.
Ês nagyon minimális mértékben van a fertőzések elkapásába kisebb aránya.
Ott ahol egészséges gyermek esetében a gyereket erőszakkal metélnek körül,akarata ellenére,mert kiszolgáltatot,kicsi és fájdalomnak teszi ki ott beszélhetünk csonkításról!
Akarata ellenére erőszakkal a testének egy részétől megfosszák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!