Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A makkomon a hugycsőnyílásnál...

A makkomon a hugycsőnyílásnál be van pirosodva, mi lehet ez és mivel lehetne kezelni?

Figyelt kérdés

Szóval.

13éves vagyok, és a makkomnál a nyílás korül be van pirosodva, és néha vizelés után csíp is. Hosszú évekig nem takarítottam, fityma szűkületem is van/volt, de már nagyon enyhe. Régen , pár évesen orvoshoz is vittek a szüleim, valami kenőccsel kellett kenni a fitymámat belülről. Most már elkezdtem foglalkozni a péniszemmel, takarítom is, bár nem naponta, a fityma szűkületemet is kezelni próbálom azzal, hogy nap mint nap huzigálom le és fel. De mi lehet ez a piros cucc. A fékem negyon meglett erőltetve? Vagy mi? Kérlek ne olyan válaszokat küldjetek hogy menjek orvoshoz egyből, tudni szeretném higy kb mi ez?

Köszönöm. Ha kell, képet is tudok küldeni róla.

2015. febr. 5. 16:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Privátot írtam,ide nem kell kép .
2015. febr. 5. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Képet ne küldj privátban sem! Elég, ha majd az orvosnak megmutatod!

Lehet, hogy nem ezt akartad olvasni, de a legjobb amit tehetsz, ha szólsz a szüleidnek és felkerestek egy orvost!

Ha a fékednél van a pirosság/sérülés, akkor lehet, hogy rövid a fitymaféked! Ezt házilag nem tudod megoldani! A szűkületedet is meg kellene nézetni, de addig is hozzá kellene szoknod a rendszeres tisztálkodáshoz! Hogy elkerüld a gyulladást, a péniszedet minden nap mosni kellene a fitymád alatt is!

2015. febr. 5. 17:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Privátba felvettem a kapcsolatot valakivel, nem kellenek tovább válaszok.
2015. febr. 5. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!