17 éves vagyok fityma szűkületem van és mereven csak 11 cm hosszú. Lehetséges igy a sex?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat légyszi2015. febr. 1. 19:25
1/15 anonim válasza:
A fitymaszűkület, ha nagyon durva, okozhatja azt, hogy kisebb a péniszed. Feltétlen menj orvoshoz!
2/15 anonim válasza:
Nem parás a helyzet, átlagosan a hüvely sem hosszabb.
Csak legyen vastag, és kemény :) Ez a lényeg inkább, nem a hossza.
3/15 anonim válasza:
11 centi..
Wa wa wa wa wawawawawa... :(
Rácsesztél
4/15 anonim válasza:
Nekem se nagyon nagy őszintén szerintem nem.
5/15 anonim válasza:
A szűkületet feltétlenül orvosolni kell, mert a makk és fityma közti terület tisztán tartása nem biztosítható, aminek gyulladás is lehet a következménye. A szex lehetséges, de a számodra nem lesz túl élvezetes. Az érző idegvégződések ugyanis elsősorban a fitymán és a fitymaféknek a húgycső kiszájadzása körüli területén vannak. Ezek az anatómiai részek nálad jórészt el vannak fedve. Egy normális nemi aktusnál mások az ingerek, mint maszturbálásnál.
6/15 anonim válasza:
Nagyon kényelmetlen így a szex,kérd ki orvos véleményet
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. febr. 2. 05:48
8/15 anonim válasza:
Fityma szűkülettel nem lehetséges, 11 centis farokkal miért ne lenne? Azért, mert a GYK átlag farokmérete 20 centi felett van? Azt mind tudjuk. :)
9/15 anonim válasza:
Milyen mértékű a fitymaszűkületed?
Ha merev a péniszed mennyire tudod a fitymád hátrahúzni?
Ha lankadt a péniszef mennyire lehet a fitymàt hàtrahúzni?
Ha enyhe a fitymaszűkület akkor lehetséges a sex,de jobb lenne a szűkületet kezelni.
Menj el urológushoz!
14 éves kortól egyedül is elmehetsz urológushoz vizsgàlatra(ha viszont még nem vagy 18 éves és műteni kellene akkor szülői hozzájárulàs kell hozzá),csak tb kártyàt és személyi igazolvànyt kell vinni.
10/15 anonim válasza:
Azért mert egy nő sem lesz hajlandó megszégyeníteni magát egy ilyen kis botocskával
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!