Üdv. Két napja körülbelül furán érzem az egyik herém. Többi lent. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Edzés után kedd délután,valami furát éreztem a gatyámban.Jelenleg lágyéksérvem van,amivel 1 hónap múlva műtenek.(nem vészes állapotú).A jobb herémet furán érzem.Megvizsgáltam,semmi különbség a kettő között.Nyomásra nem fáj egyik sem és nem fáj,hanem olyan kellemetlen érzés tör rá néha..ha nem figyelek oda nem is zavar,csak kattogok ezen már kedd óta..nem rémlene,hogy beütöttem volna.Feljebb van a jobb herém,mint a bal,de szerintem ez így normális.Szerintetek mi lehet a baj? Ha nem mulik el hétfőig,mindenféleképpen elmegyek orvoshoz,ennyit megér a dolog.De ha valakivel volt már ilyen,vagy tudja hogy mi lehet a gond akkor segítsen legyen szíves! Olvastam cifrákat,remélem azért nem ekkora a baj! :) előre is köszönöm a válaszokat.2015. jan. 29. 19:58
1/3 anonim válasza:
Nálam ez akkor fordul elő,amikor szerelmes vagyok egy csajba és nagyon szexhianyom van. Nem tudom,hogy ez nálad szóba jöhet-e. :D
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nálam is van valami ilyesmi..:D Na meg szexhiány is van rendesen...:DD
2015. jan. 30. 21:31
3/3 anonim válasza:
Nekem is ez van két napja, mióta melegítőben mászkáltam háromnegyed órát a hidegben és eléggé áthűlt azon a részen minden. Remélem hogy csak ettől érzem én is így, mert nem fáj, csak néha kellemetlen érzést érzek benne. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!