Fiúk ti mióta, hány éves korotok óta borotválkoztok odalent?
Figyelt kérdés
És milyen időszakonként?2015. jan. 26. 22:43
1/7 anonim válasza:
Én elég korán szőrösödtem,nekem 12 évesen már elég dús volt. Akkor borotváltam le először.
2/7 anonim válasza:
15 éves korom óta, változó. Van hogy hetene, de van csak havonta egyszer. Nyáron ha megyek strandra akkor értelemszerűen rendbe teszem magam odalent.
3/7 anonim válasza:
Odalent nem borotválkozom ,elég fent is .
5/7 anonim válasza:
Én most 15 vagyok, de nem borotvalom, pedig elég dús, csak ollóval rövidre vágom, úgy nekem sokkal jobb...
6/7 anonim válasza:
Én is csak ollóval vágom, amúgy azt talán 16 éves korom óta, és akkor, amikor már nagyobb lesz egy fél centinél.
7/7 anonim válasza:
Én is csak ollóval rövidre,fazonra vágom.
A csupasz az tök férfiatlan látvány,a csajok csupaszítanak!
A szőrzet eltüntetêsének a higéniához semmi köze nincs,ezt orvosok is megmondtàk(sőt friss borotvàlás után könnyebb fertőzést kapni,mert nyitottà vàlnak a szőrtüszők,ki patzoghat az ember és befele nőhet a szőt kiütéseket okozva ezzel)
Fêrfi öltözőbema csupadz dákójúakranérdekesen is nêznênek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!