Amikor kiverem de még nem sperma jön hanem ilyen folyadékék ilyen színtelen az micsoda?
Figyelt kérdés
Néha lenyalom az gond?2015. jan. 23. 19:47
11/19 anonim válasza:
#10 nem volt nyerő a válaszod .:-))
12/19 anonim válasza:
a 8-asnak írom hogy az előző barátod gyulladásban, fertőzésben szenvedhetett, olyankor változik meg a sperma állaga áttetszővé.
13/19 A kérdező kommentje:
van spermám pls.
2015. jan. 24. 09:39
14/19 anonim válasza:
Az előváladék. Fokozott izgalmi állapotban keletkezikk,síkos,nyálkás,megkönnyíti a behatolást.
15/19 anonim válasza:
12-es, köszi szépen :/
éppen 12 éve szakítottunk, remélem, nálam nem okozhatott gondot.
16/19 anonim válasza:
8-asnak: Biztosan nem, mert azt már napokkal utána észrevetted volna. :)
17/19 anonim válasza:
hát csak most van egy gondom, ami ki tudja, milyen eredetű, és valószínűsíthetően már elég régi eredetű lehet a kezdete. Mindenesetre ezt már nem fogom megtudni, honnan ered, de azért jó, hogy tudom, mi a szitu. akkoriban csak arra figyeltem, hogy legyen az illetőnek negatív aids tesztje, és tabit szedtem. szóval igazából elvileg elkaphattam nyugodtan valami mást.
18/19 anonim válasza:
mondjuk arra emlékszem, hogy volt közben valami hereműtétje, lehet, hogy inkább az azzal való gond okozhatta. de pontosan nem tudom, miért műtötték.
bocs az offért egyébként mindenkitől.
19/19 anonim válasza:
8-as, igen, a hereműtéttől is lehetett neki. Az biztos, hogy ondófolyadék jött neki, de sperma nem. A sperma a heréből jön, az ondó pedig a prosztatából. Szóval a rendellenes hereműködés előidézhet ilyet. Írhatsz privit ha akarsz, ugyanis az egészségügyben jártas vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!