Borzasztóan vízhólyagosodik a talpam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Edesanyam es nagymamam is ebben szenvedett. En 21 eves koromig be tudtam genetikanak, de mara mar olyan munkat vegzem, hogy muszaj valamit tegyek ! 8-12 orakat allok es szornyen faj. Nem feluleti vizholyag amit ki tudnek nyomni. Vannak olyanok is de ritkan. Erdekes az, hogy en fiu vagyok. Mit tehetnek ? Milyen gyogyszerek vannak erre ? Koszonom a valaszokat elore is.2015. jan. 23. 04:23
2/4 anonim válasza:
A bőrgyógyász csak kozmetikus. Egy alapos kivizsgálás szükséges.
3/4 anonim válasza:
Keress fel orvost. Mi az, hogy nem felületi vízhólyag? Az akkor nem az. Valami más lesz, amit így vizsgálat nélkül nem tudunk neked diagnosztizálni.
Egyáltalán milyen körülmények között jön elő? Van-e valami ismert betegséged? Milyen vizsgálatokon voltál már?
4/4 szamo77db válasza:
Tényleg utána kellene járni ennek! Fogalmam sincs, mi lehet, nem is hallottam még róla, nem is láttam ilyet. Ezért mondom, hogy fordulj orvoshoz. Butaságokat nem akarok itt beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!