Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi az a fityma? Valaki linkeln...

Mi az a fityma? Valaki linkelne 1 képet vagy írna a péniszröl ahol mindent megtalálok fityam, makk ilyenekre gondoltam.

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 17:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
2010. febr. 7. 18:11
 2/21 A kérdező kommentje:
Ebböl nem sokat tudtam meg...Ha valakit körülmetélnek akkor örökre nyitott lessz a makkja?
2010. febr. 7. 18:25
 3/21 anonim ***** válasza:
51%

Hali!

Ez egy pontosabb wikis link:

>> [link]

A barátomat két és fél hete metélték körül teljesen (muszáj volt). Egy picike bőr azért még maradt a vágás helyén, de most már az is szépen gyógyul, de hacsak nem plasztikáztatja, vagy nem húz rá vmit, ami védi, akkor teljesen fedetlen marad a makkjával együtt.

Neked milyen problémád van?

Üdv: EE

2010. febr. 7. 18:37
 4/21 A kérdező kommentje:
Csak merevedésnél kicsit fáj néha ha hátrahúzom és körülmetélni meg így nemfogok mert érzkények a makkom nem érhez hozzá semmihez!
2010. febr. 7. 18:39
 5/21 anonim ***** válasza:
6%
Nem is szabad! Teljes cirsumcisio BARBARIZMUS, nem segitseg
2010. febr. 7. 19:00
 6/21 anonim ***** válasza:
78%

Sztem is fölösleges csak ezért szike alá feküdni...

Tágítani szoktad fürdéskor? (Nem zuhany!)

Még egy meglátás... mostanában mindenkinek vhogy hiperérzékeny a makkja. Één komolyan nem értem vajon mi miatt kellemetlen annyira hozzáérni manapság, ha nálad is ez a baj!? A makknak az a dolga, hogy érzékeny legyen és vigye a súrlódás okozta ingerületet...

/Bocs az OFFért!/

Üdv: EE

2010. febr. 7. 19:08
 7/21 A kérdező kommentje:
Jó de már nekem 1x majdnem szexre került a sor.Csak mikor felhúztam az óvszert akkor hozzáért a makkhoz és nem tudtuk onnan folytatni mert fájt ahogy hozzáért a gumihoz:S
2010. febr. 7. 19:12
 8/21 A kérdező kommentje:
Fürdéskor lehúzom teljesen mert nyugalmiban van...Félerekcióba is meg fel-le simán.De ha már teljes erekció akkor neheezen tudom fáj kicsit
2010. febr. 7. 19:14
 9/21 anonim ***** válasza:
94%
Akkor fordulj orvoshoz, mivel a porbléma szemmel láthatóan akadályozza a szexuális életedet.
2010. febr. 7. 19:18
 10/21 A kérdező kommentje:

Kicsit ségyellős vagyok de hát muszály lessz orvosho fordulni

milyen orvoshoz kéne?

2010. febr. 7. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!